Arbetsledare skötsel/Avtalsansvarig

Arbetsledare skötsel/Avtalsansvarig

Om företaget

Trädgårdsanläggare Hallblom AB är en anläggningsfirma som jobbar med allt som har med utemiljön att göra. I företaget finns anläggarlag, snickare, stensättare, landskapsarkitekter, arborister och trädgårdsmästare. Tillsammans arbetar vi för att skapa och underhålla offentliga miljöer med hög kvalitet.

Vill du utvecklas och växa med oss? Drivs du av att tillsammans med kollegor och organisationen i stort, och med eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då ska du söka jobbet som arbetsledare för skötsel hos Trädgårdsanläggare Hallblom i Uppsala. Din huvudsakliga uppgift är ansvar över våra avtal och har därför nära kontakt med företagets beställare. Du jobbar även med planering och till viss del arbetsledning av skötselgruppen.

Objekten som vi sköter är allt från kulturhistoriska miljöer, skolgårdar, fastighetsområden, nybyggda markanläggningar samt bostadsrättföreningar och privata trädgårdar. Trädgårdsanläggare Hallblom AB har skötselområden över hela Uppsala och omkringliggande områden

Vem är du?

För att trivas i rollen tror vi att du har erfarenhet från liknande roller samt intresse för och kunskap om skötsel av utomhusmiljöer. Ledarskap och kundrelationer är naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild.

Din servicenivå är hög och du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har ett starkt kundfokus med intresse, vilja och förmåga att hjälpa och anstränger dig för att leverera den bästa lösningen för alla parter. Du har förmåga att överblicka helheten och har en ekonomisk medvetenhet i ditt sätt att tänka och agera i arbetet. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en relevant utbildning som tex. trädgårdsmästare eller landskapsingenjör. Du har även erfarenhet av daglig skötsel och drift av utemiljöer.

Du ser vikten av en god kundkontakt, har förståelse för olika kostnader i driften och gillar att lösa dagliga problem effektivt.

Det är meriterande om du tidigare har jobbat med planering av drift, kan utföra skötselkalkyler och har goda maskin/- och växtkunskaper.

B-körkort är ett krav

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Tillträde: Vi rekryterar löpande

Omfattning: Heltid

Löneform: månadslön

Ansökan

Mejla din ansökan till info@hallbloms.com
Mer info
Telefon 018139950
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://hallbloms.com
Sista ansökningsdag 9 sept 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Trädgårdsanläggare Hallbloms har stor yrkeskunskap och lång erfarenhet inom vårt arbetsfält. Vi utför alla typer av markarbeten och stensättningar samt parkanläggningar och parkskötsel. Förutom anläggningsuppdrag utför vi även smide och snickeri. I projekteringsfasen anstränger vi oss att utveckla kreativitet och funktionalitet och att skapa originella miljöer. Vår samlade kompetens samt medlemskapet i Trädgårdsanläggarna i Sverige (STAF) borgar för kvalitet och leveranssäkerhet. Vi håller det vi lovar!