Arbetschef Skötsel

Arbetschef Skötsel

Vill du utvecklas och växa med oss? Drivs du av att tillsammans med kollegor och organisationen i stort, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då ska du söka jobbet som Arbetschef Skötsel hos Trädgårdsanläggare Hallblom i Uppsala.

Om tjänsten
Som Arbetschef Skötsel har du ansvar för att leda, prioritera och genomföra projekt inom skötselarbete. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
  • Personalansvar där du leder dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog
  • Planera och leda projektet utifrån satta ekonomiska ramar från början till slut
  • Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling.

Vem är du?
För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har erfarenhet från liknande roller samt intresse för och kunskap om skötsel av utomhusmiljöer. Ledarskap och kundrelationer är naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild. Du har god datorvana och B-körkort.

Vi ser att du är en ledare som är självgående och trivs med att leda samt utveckla och motivera dina medarbetare men också kan samarbeta med andra funktioner inom företaget. Din servicenivå är hög och du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har ett starkt kundfokus med intresse, vilja och förmåga att hjälpa och anstränger dig för att leverera den bästa lösningen för alla parter. Du har förmåga att överblicka helheten och har en ekonomisk medvetenhet i ditt sätt att tänka och agera i arbetet. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig tillämpning.

Ansökan
Sista dag för ansökan är den 20/1-2021, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verkställande direktör Malin Persson 070-342 22 40. undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Cv och personligt brev skickas till info@hallbloms.com
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 feb 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Trädgårdsanläggare Hallbloms har stor yrkeskunskap och lång erfarenhet inom vårt arbetsfält. Vi utför alla typer av markarbeten och stensättningar samt parkanläggningar och parkskötsel. Förutom anläggningsuppdrag utför vi även smide och snickeri. I projekteringsfasen anstränger vi oss att utveckla kreativitet och funktionalitet och att skapa originella miljöer. Vår samlade kompetens samt medlemskapet i Trädgårdsanläggarna i Sverige (STAF) borgar för kvalitet och leveranssäkerhet. Vi håller det vi lovar!