Bilplåtslagare/plastreparatör

Bilplåtslagare/plastreparatör

Är du en positiv och utåtriktad person som brinner för kvalitet? Har du erfarenhet av bilplåtslageri och plastreparation? Då är
det dig vi letar efter som ska förstärka vårt team på skadeverkstaden!


Vilka är vi?

Företaget grundades 1973 av Tage Björsberg och drivs idag av hans två söner. Med drygt 70 medarbetare och mer än 40 års erfarenhet i bilbranschen arbetar vi tillsammans för att ta vår fullserviceanläggning till nya höjder. Vi är ett företag med högt i tak som tror att ansvar hjälper människor att växa. Vi ser nu ett stort behov av att utöka vår personalstyrka med en driven och positiv plåtslagare.

Vem är du?

Du är noggrann och ansvarstagande med stort tålamod och sinne för form. Du trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt också en självklar lagspelare. Är du dessutom serviceinriktad och en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

Vi ser att du har en fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri på minst gymnasienivå och du som söker får gärna ha arbetat som bilplåtslagare på en skadeverkstad tidigare.

För att lyckas i rollen hanterar du samtliga förekommande arbetsuppgifter i skadeprocessen. Då vi aktivt jobbar med att skapa nöjda kunder lägger vi stor vikt vid noggrannhet och ansvarstagande.

Till din hjälp finns erfarna kollegor samt en modern verkstad. Kontinuerlig utbildning inom Toyotas ramar kommer bli aktuell.

Arbetsuppgifter

För oss är god service A och O. I din roll som bilplåtslagare kommer ditt arbete att bestå av bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Riktning av skador
  • Plastreparation
  • Svetsning
Som bilplåtslagare hos oss på Toyota Uppsala ingår du i ett team av fem personer, till er hjälp har ni tre skadeberäknare samt en verkstadschef.

Omfattning: Heltid, provanställning 6 mån.

Placering: Kumlagatan 8, Uppsala

Ansökan: Skickar du till jerry.forsebrant@toyotauppsala.se innehållande CV och personligt brev, ange ämnesrad: "Plåtslagare".
Mer info
Kontaktperson Jerry Forsebrant
Telefon 018660880
Email Mejla Jerry Forsebrant
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.toyotauppsala.se
Sista ansökningsdag 31 juli (42 dagar kvar)