Servicetekniker Uppsala

Servicetekniker Uppsala

Din nya tjänst
Vår kund Xylem går mycket bra och nu söker fler servicetekniker, denna gång till UPPSALA. Detta är ett långt uppdrag och goda chanser finns till anställning hos Xylem.

Xylem har stort behov av att hyra in duktiga konsulter och jag pratar mer än gärna med dig som idag vill arbeta vid behov, kanske har du eget företag och vill stötta Xylem i deras expansion. Som Servicetekniker på Xylem utför du felsökningar, reparationer, installationer, montage och ombyggnader av pumpar, omrörare, turbiner samt pumpstationer med tillhörande el- och styrutrustning.
Rollen innebär allt från planering till utförande samt uppföljning och därmed mycket kontakt med kund. Du kommer att arbeta tätt med de andra kollegorna på verkstaden och du rapporterar till lokal Servicechef.

Xylem är ett miljöinriktat företag som utför samhällsviktiga insatser varje dag. Du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter, ett humanistiskt ledarskap och bra anställningsvillkor.

Trivs du med ett fritt arbete under eget ansvar och vill arbeta på ett mycket stabilt företag är detta jobbet för dig.

Läs gärna mer om vår kund här www.xylem.com/sv-se/

Din bakgrund
Du arbetar förmodligen idag som tekniker med mekanisk eller elektrisk bakgrund, t ex i fordons- eller fastighetsbranschen. Toppen om du är smides och/eller kunskaper inom el.

Vi vill att du har en god teknisk/mekanisk förståelse samt är duktig på problemlösning. För tjänsten krävs svenska på nivå att kunna prata med kunder och beställare. Krav är B-körkort, meriterande med C-kort.

För Xylem är det viktigare vem du är som person, snarare än vad du har gjort eller var du kommer ifrån.

Du som person
Xylem söker dig som är självgående och tar ansvar för ditt arbete. Du är flexibel och kan fatta egna beslut i det dagliga arbetet. God samarbetsförmåga är en annan egenskap som utmärker dig, men framförallt är du serviceorienterad och trivs med att stötta både medarbetare och kunder.

Din ansökan

Thalamus är stolt rekryteringspartner till Xylem för dessa tjänster. Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744 eller Sanja Kolar på 08-120 88 752. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 26/3-2021.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och vi önskar tillsätta uppdraget omgående.

Vänligen uppge i din ansökan till vilken ort du söker till.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Vi erbjuder dig

Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal(IT/ telekomavtalet inte bemanningsavtalet), friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret.

Din nya arbetsgivare
Thalamus har funnits i 20 år och är nu ett stadigt växande lönsamt konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.

Vi är ett familjärt bolag som i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Våra kärnvärden är snabba och trevliga och att det kommer du att märka i rekryteringsprocessen och om du börjar arbeta hos oss. Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss!
Mer info
Kontaktperson Christer Johansson
Telefon 0812088744
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 mars 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Våra kärnvärden är snabba, trevliga och lönsamma och det kommer du att märka om vi får hjälpa dig! För att lyckas med att hitta rätt medarbetare krävs både förståelse för och kunskap om den bransch det handlar om. Vi är specialister på konsulttjänster och rekrytering inom IT & Teknik och har lång erfarenhet, där vi gör ca 100 rekryteringar per år och har 110 anställda konsulter.