Tesla Stockholm söker energiska och drivna Service Technicians för att vara med i vårt team!

Tesla Stockholm söker energiska och drivna Service Technicians för att vara med i vårt team!

Vill du vara med och förändra fordonsindustrin mot en mer hållbar framtid? Är du en vass tekniker som trivs med att arbeta i en föränderlig men positiv miljö? Då är du den vi söker til våra Service Center i Kanalvägen! Som Service Technician kommer du jobba i ett internationellt och mångfasetterat team som är de bästa i sin klass. Deras erfarenhet sträcker sig från fordonsbranschen till tyngre industri men det som är gemensamt för dem alla är att de drivs av Teslas mission att påskynda utvecklingen mot mer hållbara energilösningar. Du kommer att arbeta på ett av våra service center som är strategiskt placerade för att vara lättillgängliga för kunder men du kommer även att möta kunder utanför våra lokaler.

Du kommer utveckla dina tekniska kunskaper genom en kombination av kurser och hands-on training på plats. Utöver det kommer du att ha erfarna ledare och coacher vid din sida, vars mål är att hjälpa teammedlemmarna att växa inom företaget, både lokalt och internationellt. Det här är din chans att revolutionera fordonservice samtidigt som du utvecklar din karriär.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med att undersöka, reparera och underhålla Tesla-fordon genom diagnostik, broms- och AC-service samt byte av motorer och batterier. Detta gör du genom att använda våra system, avancerade verktyg och din egna erfaranhet. Vidare ansvarar du för att säkerställa kvaliteten på arbetet genom att inspektera bilarna innan de levereras till kund samt se över och kalibrera den elekroniska utrustningen för att hålla den i toppskick. Ditt arbete sker i samarbete med dina kollegor i teamet där ni arbetar tillsammas för att dela erfarenheter och "best practice".

Vem är du?
Vi söker sig som har en teknisk utbildning och ett antal års erfarenhet inom relevanta områden som exempelvis fordonsindustrin, flyg-, elektro- och marinteknik.

Vare sig du lärt dig av erfarenhet eller genom studier är du snabbtänkt, anpassar dig efter nya förutsättningar och gillar att bli utmanad. Du gillar att ha många bollar i luften och att utföra ditt arbete i ett högt tempo. Vidare gillar du att jobba tillsammans med olika typer av människor och du kan jobba i skift för att stödja ditt team. Du är en god kommunikatör och kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska. Du har ett giltigt körkort och ett säkert förflutet som förare.

Vi erbjuder:
  • En tydlig karriärväg med kontinuerlig utbildning och utveckling för att du ska kunna nå dina personliga karriärmål.
  • En säker, ren och snabbrörlig arbetsmiljö
  • Möjligheten att jobba tillsammans med kollegor från andra platser för att utbyta lärdomar och ge support
  • En spännade roll på världens ledande företag för hållbara transporter där du gör skillnad varje dag.

Låter det intressant? Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Ansök online med ett CV på engelska
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tesla.com
Sista ansökningsdag 1 apr (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tesla's mission is to accelerate the world's transition to sustainable energy. Since our founding in 2003, Tesla has broken new barriers in developing high-performance automobiles that are not only the world's best and highest-selling pure electric vehicles-with long range and absolutely no tailpipe emissions-but also the safest, highest-rated cars on the road in the world. Beyond the flagship Model S sedan and the falcon-winged door Model X sports utility vehicle, we also offer a smaller, simpler and more affordable mid-sized sedan, Model 3, which we expect will truly propel electric vehicles into the mainstream.