Software Architect, Expert

Software Architect, Expert

Erfaren front end-arkitekt Telia ACE

Brinner du för avancerade webbapplikationer och komplexa system? Nu utökar vi vårt team med en duktig front end-arkitekt. Vi utvecklar Telia ACE - Nordens marknadsledande plattform för kundservice och digitala kundmöten, du kan läsa mer om ACE här.

Jag heter Alexander Lind och jag har förmånen att leda ett mycket engagerat team som alltid sätter kundupplevelsen i centrum och som arbetar för att ständigt förbättra den. Vi sitter huvudsakligen på vårt kontor i Uppsala.

Din nästa utmaning?

Som en del av vårt team kommer du att jobba med utvecklingen av våra webbaserade applikationer inom ACE som sömlöst syr ihop kommunikation via till exempel chatt, sociala medier, telefon och kampanjer. Vi bygger avancerade webbapplikationer som ständigt förbättras och utvecklas och har gjort det i över 10 år. I din roll som arkitekt kommer du bana väg med strategiska beslut när vi inför nya och förbättra gamla funktioner. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med ditt Scrum-team bestående av utvecklare, testare, UX-designers med mera. Du kommer också samarbeta med andra arkitekter och intressenter i organisationen.

Vem är du?

Livet på Telia handlar om utveckling och vi är på god väg att bli Nordens vassaste tech-bolag. För att göra ett bra jobb måste du förstå både teknologi, systemarkitektur, mänskligt beteende samt ha en god affärsförståelse. Vi är inga solo-artister, utan är ett team som jobbar prestigelöst och når framgång tillsammans. Du gillar alla delar i processen och kan jobba på detaljnivå såväl som att tänka stort och konceptuellt. Vi tror att du är en problemlösare med djup kompetens inom webbutveckling och speciellt JavaScript och Vue. Du har gärna en bakgrund som full-stack-utvecklare och är inte rädd att sätta dig in i nya tekniker.

Din personlighet:
  • Problemlösare
  • Flexibel
  • Målinriktad
  • Kommunikativ och lagspelare
Din erfarenhet:
  • Universitets- eller högskoleutbildning inom informationsteknologi, datavetenskap eller systemvetenskap eller motsvarande erfarenhet
  • Utmärkt förmåga att kommunicera på svenska och engelska
  • Över 10 års erfarenhet av arbete som utvecklare (back-end/fullstack/front-end)
  • Minst 2 års erfarenhet av arbete som utvecklare inom front-end, HTML, CSS, JavaScript, Vue och React
  • Domänkunskap inom kontaktcenter är meriterande
  • Erfarenhet från utveckling av B2B applikationer är meriterande
Mer än bara ett jobb!

Oavsett vilket jobb du söker hos oss, ger vi dig verktygen och stödet du behöver för att styra din personliga utveckling. Vi vill hjälpa dig att utvecklas både på ett personligt plan och i din yrkesroll. Hos oss blir du en del av ett kreativt, motiverande och välkomnade företag där alla kan vara sig själva, med likvärdiga möjligheter att utvecklas. Vi respekterar människor och värdesätter mångfald. Förutom en attraktiv och inkluderande arbetsmiljö erbjuder vi flexibilitet och ett brett utbud av olika förmåner.

Intresserad?

Tveka inte att skicka in din ansökan om du vill bli en del utav vårt team! Om du vill veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta mig på https://www.linkedin.com/in/lindalexander eller mejla mig på alexander.z.lind@teliacompany.com

Vi ser fram emot din ansökan. För att kunna hantera dina personuppgifter på ett säkert sätt, ber vi dig att ansöka via vårt rekryteringssystem. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller andra kanaler. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2022-08-24

Välkommen till Telia - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 aug 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Everything we do is reflected in our purpose: To reinvent better connected living. That's how we make a difference for our customers in the big and in the small. That's how we contribute to the lives and livelihoods where we are present. Our skilled people and partners, innovative technologies and powerful networks are there to make daily life smoother and richer for our customers and help societies and business become more efficient and sustainable. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.