Regionsäljare Uppsala/Gävleborg/Dalarna

Regionsäljare Uppsala/Gävleborg/Dalarna

Om företaget

Techtronic Industries Nordic (TTI) marknadsför och säljer ett brett sortiment av högkvalitativa elverktyg och tillbehör under varumärkena MILWAUKEE, AEG, Ryobi och Empire.
Under de senaste åren har TTI upplevt en stark tillväxt, inte minst i varumärket Ryobi. För att förstärka vårt team i Stockholm söker vi nu efter en Regionsäljare med ansvar för varumärkena Ryobi, AEG och den nya Sverigelanseringen Empire, som brinner för att hjälpa våra kunder och fortsätta lyfta oss till nya höjder.
Läs mer på:
https://www.ttigroup.com/
https://www.ttigroup.com/careers/working-at-tti/

Dina arbetsuppgifter

Som Regionsäljare hos TTI Nordic säljer du våra produkter via återförsäljare inom fackbygghandeln och du är ansvarig för att driva hela säljprocessen med målet att öka omsättningen i ditt område. Din utmaning blir att utveckla befintliga affärer och skapa nya möjligheter inom regionen. Du har eget kundansvar där du arbetar för ökad försäljning och lönsamma affärer. Vidare ansvarar du för att dina försäljningsmål uppnås. Du rapporterar till Sveriges försäljningschef och kommer ha tjänstebil för att aktivt och effektivt arbeta över hela distriktet. Du utgår från ditt hemmakontor och din tid spenderas mestadels på fältet. Jobbet kräver viss tjänsteresa med övernattningar. Ditt distrikt kommer bestå av Uppsala län, Gävleborg län och Dalarna med utgångspunkt förslagsvis från Sala, Hedermora eller Avesta. Du kommer ingå i det svenska Ryobi/AEG/Empire-säljteamet som totalt består av 17 personer i varierande roller.
I din roll kommer du att arbeta med:
> skapa besök hos såväl nya som befintliga kunder
> aktivt etablera och utveckla kundrelationer
> sälja in, bygga upp, underhålla och utveckla kundernas sortiment i butik
> ta fram offerter, prisuppgifter och inköpsförslag
> driva dina affärer till avslut och uppföljning

Din profil

Vi tror att du har en gymnasial utbildning och tidigare erfarenhet av försäljning samt är van vid att ha kundkontakt. Du har god datorvana och kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift. För att vara framgångsrik i den här rollen krävs ett högt driv, relationsskapande och självständigt arbete. Du förstår vikten av att arbeta strukturerat och noggrant, men din styrka ligger i att driva arbetet mot mål och slutföra uppgiften. Du motiveras av att arbeta ute i fält då tjänsten innebär en del resande i regionen.
Som person är du:
> ambitiös, målinriktad och självgående
> kommunikativ och engagerande
> relationsskapande och lyhörd med kunden i fokus
> resultatinriktad och ett stort intresse för att göra affärer.
> uthållig och kreativ med lösningar
Är du en driven person med tidigare vana av försäljning? Vill du ha ett omväxlande arbete och vara en del i ett framgångsrikt företag med strategiskt fokus på starka varumärken, innovativa produkter och affärsmässighet? Då skall du söka denna tjänst hos Techtronic Industries Nordic!

Ansökan

Vi erbjuder dig ett spännande, ansvarsfullt och självständigt arbete där du har en viktig roll i att vara med och utveckla vår Stockholmsregion, med vilken du blir en del av en nordisk säljorganisation med huvudkontor i Köpenhamn. Vi är ett växande företag med en stark och tydlig ambition. Vi har högt i tak med bra möjlighet att påverka utvecklingen, både din egen samt våra varumärken Ryobi, AEG och Empire. Du får löpande produktutbildning och säljträning både internt och externt. Vi erbjuder fast lön, tjänstebil och möjlighet till bonus.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Då vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 25 maj, via www.clockworkpersonal.se.
För mer information om tjänsterna är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Andreas Christiansen på tfn: 0733 - 51 27 46 eller på mail andreas.christiansen@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Andreas Christiansen
Telefon 0733512746
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning & Marknad, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 maj 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TTI är ett av världens ledande företag inom design, utveckling och marknadsföring av elverktyg, trädgårdsmaskiner och golvvård samt tillbehör till dessa, till både konsumenter, proffs och industrikunder. Produkterna marknadsförs till branscher inom bygg, trädgård, renovering och inredning. TTI-koncernens strategiska fokus på starka varumärken, innovativa produkter och enastående människor är ett viktigt inslag i vårt kulturella DNA. Dessutom ser vi alltid våra kunder som partners och vi gör allt för att stötta deras verksamheter. TTI har globalt sett 48 000 medarbetare och 2020 var omsättningen drygt 9,8 miljarder USD.