Ortopedtekniker till TeamOlmed i Uppsala

Ortopedtekniker till TeamOlmed i Uppsala

Vill du hjälpa människor till ett rörligare liv?

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio landsting och med över 350 anställda. Vi jobbar för att hjälpa fler människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Detta gör vi samtidigt som vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed driver också butikskedjorna TeamOlmed Butik med inriktning mot egenvård. De stora produktgrupperna är skor, inlägg och enklare hjälpmedel. TeamOlmed ägs till
100% av Össur. Össur är ett isländskt företag med global verksamhet och är tillverkare av ortopedtekniska produkter.


Vi söker nu en ortopedtekniker till TeamOlmeds klinik i
Uppsala som i dagsläget består av cirka 20 medarbetare. Kliniken bedriver även en butiksverksamhet med försäljning av bland annat skor och skoinlägg. Kliniken är placerad centralt nära Akademiska Sjukhuset i Uppsala Science Park.


Dina arbetsuppgifter
Som ortopedtekniker kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att tillverka ortopedtekniska hjälpmedel. I produktionen hanterar vi många olika material så som termoplast, kompositer, metall, läder, filt, silikon m.m. Som ortopedtekniker är arbetsuppgifterna mycket varierande och du kommer bland annat att bemöta patienter, tolka beställningsformulär, slipa och bearbeta plast, laminera, anpassa samt färdigställa ståskal och andra hjälpmedel. Vi arbetar löpande med att utveckla vår verksamhet, det kan vara allt från vårt sortiment till att förbättra våra processer, vilket du också kommer att vara delaktig i.

Bakgrund/Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad ortopedtekniker, alternativt har liknande utbildning och/eller relevant yrkeserfarenhet. Du bör tycka om att arbeta i team då konstruktion av hjälpmedel förutsätter gott och nära samarbete mellan tekniker och ortopedingenjörer för att optimera funktion och patientsäkra hjälpmedel. Som person ser vi gärna att du är kommunikativ,serviceinriktad, engagerad, kreativ och noggrann. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete, variation, flexibilitet och att du är mån om att tillverka hjälpmedel med hög kvalitet.

Vi erbjuder
Som ortopedtekniker kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Du kommer att arbeta tillsammans med kunniga och engagerade kollegor och du erbjuds kontinuerlig vidareutbildning inom området. Du kommer att ha ett meningsfullt och viktigt arbete som ortopedtekniker - i slutändan hjälper du människor till ett rörligare liv!

Anställningen
Heltid, tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträde och lön enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad på TeamOlmeds klinik i Uppsala. TeamOlmed har kollektivavtal.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Verksamhetschef Benny Östling 070-367 79 57, benny.ostling@teamolmed.se

Ansökan
Vänligen skicka ditt CV och personligt brev till benny.ostling@teamolmed.se . Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, urvalet kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (24 dagar kvar)