Leg. Ortopedingenjör till TeamOlmed i Uppsala

Leg. Ortopedingenjör till TeamOlmed i Uppsala

Vill du hjälpa människor till ett rörligare liv?

Vi söker nu en Leg. ortopedingenjör till TeamOlmeds klinik i Uppsala som i dagsläget består av cirka 20 medarbetare. Kliniken bedriver även en butiksverksamhet med försäljning av bland annat skor och inlägg. Verksamheten är placerad centralt nära Akademiska Sjukhuset i Uppsala Science Park.

Dina arbetsuppgifter
Som Leg. Ortopedingenjör kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att bemöta och hjälpa patienter med att förse dem med ortopedtekniska hjälpmedel. Du arbetar självständigt med flera olika typer av ortopedtekniska hjälpmedel, bland annat skor, inlägg, ortoser och på sikt även proteser. Vi arbetar löpande med att utveckla vår verksamhet, det kan vara allt från vårt sortiment till att förbättra våra processer, vilket du också kommer att vara delaktig i. Vi har avtal med Region Uppsala och utvecklar verksamheten i nära samarbete med regionens övriga vårdpersonal.

Bakgrund/Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad Leg. Ortopedingenjör. Du har god datorvana och behärskar svenska flytande i tal och skrift. Det är meriterande om du har bred erfarenhet av att arbeta kliniskt som Leg. Ortopedingenjör. TeamOlmed har ett utvecklingsprogram för nyutexaminerade Ortopedingenjörer.

Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, serviceinriktad och flexibel. Vi ser också gärna att du är självgående, kreativ och noggrann i ditt arbete. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete, variation, har ett intresse för digital teknik och gillar att arbeta i en miljö som är i ständig utveckling.

Vi erbjuder
Som Leg. Ortopedingenjör kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Vi på TeamOlmed använder oss till stor del av digitala arbetssätt i vårt kliniska arbete och vi erbjuder kontinuerlig utbildning och personlig utveckling. Du kommer att ha ett omväxlande och meningsfullt arbete som Leg. ortopedingenjör - i slutändan hjälper du människor till ett rörligare liv!

Anställningen
Heltid, tillsvidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Verksamhetschef Benny Östling 070-367 79 57, benny.ostling@teamolmed.se

Ansökan
Ansökan gör du genom att bifoga CV samt personligt brev till benny.ostling@teamolmed.se

Vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 2020-03-14. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 mars 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio landsting och med över 350 anställda. Vi jobbar för att hjälpa fler människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Detta gör vi samtidigt som vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed driver också butikskedjorna TeamOlmed Butik med inriktning mot egenvård. De stora produktgrupperna är skor, inlägg och enklare hjälpmedel. TeamOlmed ägs till 100% av Össur. Össur är ett isländskt företag med global verksamhet och är tillverkare av ortopedtekniska produkter.