Supporttekniker till universitet i Uppsala

Supporttekniker till universitet i Uppsala

Till en av Sveriges äldsta universitet söker vi en Supporttekniker som ska vara behjälplig med att lösa problem som vi beskriver nedan.

Avdelningen för universitetsgemensam IT tillhandahåller verksamhetsdrivna, kvalitativa, säkra och effektiva gemensamma IT-lösningar för universitetet. Enheten för service och support ger stöd till anställda och studenter i IT- och telefoni relaterade frågor.

Arbetsuppgifter:

Uppdraget innebär att stödja enheten för Service och Support - supportgrupp Polacksbacken. Den huvudsakliga uppgiften är att fungera som problemlösare och avhjälpa problem med universitetets administrativa system och användares datorarbetsplats, vilket innefattar handhavandesupport såväl som rådgivning och användardokumentation. Installation, konfiguration och felsökning / -avhjälpning antingen på plats eller via mejl, telefon och fjärrstyrning. I arbetet ingår att åtgärda ärenden inkomna via universitetets ärendehanteringssystem. Dokumentera och återkoppla information om status på ärenden och felorsaker för användare. Konsulten skall ha dokumenterad erfarenhet av närstöd till användare. Förmåga att arbeta självgående är meriterande.

Arbetet skall utföras på kontorstid, huvudsakligen i universitetets lokaler på Polacksbacken.

Vi söker dig som

Har minst 2 års erfarenhet av liknande arbete - dokumenterad erfarenhet av närstöd till användare

Meriterande

Förmåga att arbeta självgående är meriterande.

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande.
Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller rollen som konsult är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se
Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 nov 2020 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tavana IT är ett nytänkande och spännande konsultbolag som har varit verksamma inom IT-branschen sedan 2013. Vi är med och levererar en bred bas av förstklassiga tjänster och konsulter till våra kunder runt om i Sverige. Vår verksamhet har sin grund i nöjda medarbetare och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet.

Tillsammans med våra medarbetare så levererar vi en bättre IT-upplevelse till våra kunders verksamheter i över 73 länder med deras 360 000 medarbetare.