Säljare

Säljare

 

Vi växer och stärker vårt säljteam och söker nu

Kundansvarig utesäljare
Uppsala

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en riktigt vass säljare med utgångspunkt från vår butik i Uppsala. Som kundansvarig utesäljare kommer du självständigt att planera och genomföra kundbesök utifrån uppsatta mål. Du har kund-, volym- och resultatansvar för utvalda företag och driver säljaktivitet mot dessa.

Rollen som utesäljare innebär att du aktivt kommer bearbeta och utveckla både befintliga och nya kundrelationer, samt definiera och utveckla kundernas behov. I teamet ingår även innesäljare och tillsammans ser ni till att era kunder får den bästa servicen. Du kommer ha ett nära samarbete med dina TOOLS- och Grollskollegor både i butik och ute på fältet.

 

"Swedol-TOOLS-Grolls är ett stort företag med mycket energi och glädje. Vi befinner oss på en spännande förändringsresa där du som medarbetare erbjuds stora möjligheter till delaktighet och att kunna påverka vår resa framåt. Som ledare drivs jag av att utveckla mina medarbetare till att nå sin fulla potential samt att få ihop det viktiga samspelet mellan företages olika avdelningar.

Med våra olika varumärken bildar vi en stark helhetsleverantör med målet att skapa marknadens bästa och mest konkurrenskraftiga erbjudande till våra kunder. Vi skall även bli den marknadsledande leverantören inom yrkeskläder och järnhandelsvaror samt bli Sveriges bästa arbetsplats.

Vi lägger stort fokus på vårt interna förbättringsarbete för att ge gladare medarbetare. I detta arbete är det en självklarhet att involvera våra medarbetare för att hitta de bästa lösningarna. Vidare eftersträvar vi transparens och platt organisation. Vi är duktiga på att fira våra segrar och lyfta fram bra prestationer. Vår arbetsplats är en plats som vi alla spenderar en stor del av vår tid på och därför tycker vi att det är viktigt att man har roligt på jobbet."

- Stefan Sandin, fösäljningschef KAM Sverige

 

Kvalifikationer

  • Du är en erkänt duktig säljare med dokumenterat goda säljresultat
  • Tidigare erfarenhet av kundansvar, van förhandlare och tar gärna initiativ och beslut
  • Minst gymnasiekompetens
  • God teknisk förståelse
  • Erfarenhet från industribranschen eller likvärdig bransch är starkt meriterande
  • Meriterande med erfarenhet av att sälja konceptlösningar mot industri, offentlig förvaltning och bygg
  • B-körkort

Vem trivs här?
Vi söker dig som är energisk, utåtriktad och duktig på att etablera och upprätthålla relationer. Du har ett stort driv, engagemang och intresse för att göra affärer och att sälja. Du har god initiativförmåga, är resultatorienterad, sätter upp höga mål och strävar efter att uppnå dem.

Du är självgående och van vid att strukturera upp och ta eget ansvar för dina uppgifter och driver processer framåt. Du förstår också vikten för att arbeta tillsammans med kollegor för att uppnå bästa resultat.

Vi erbjuder
Swedol, TOOLS och Grolls som är en del av Alligo står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Bolaget arbetar också kontinuerligt med kompetensutveckling på individnivå. 

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Jenny Fröjd, 013-991 53 80, och Marie Gummerus, 08-514 816 42.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Alligo är mest kända på marknaden genom våra starka konceptvarumärken Swedol, TOOLS, Grolls och Univern. Sammantaget omsatte Alligo 10 miljarder kronor 2021 och har cirka 2300 anställda. Tillsammans riktar vi oss i första hand till företagskunder inom industri & verkstad, bygg & anläggning, offentlig verksamhet, åkeri & transport eller jord- & skogsbruk. Vi vet att de efterfrågar högsta kvalitet på produkter, tjänster och rådgivning. För att möta det har vi en kompetent säljkår, nära samarbete med marknadsledande leverantörer och ständig utveckling av egna varumärken och sortiment. Hos oss kan man handla verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd och man kan göra det i butik, på nätet eller direkt från någon av våra inne- eller utesäljare. Vi har webbhandel och cirka 200 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland.

Mer information om samgåendet kan du läsa om på www.alligo.com
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 8 okt 2022 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!