Arbetande Förman till vårt Fastighetsserviceteam i Uppsala

Arbetande Förman till vårt Fastighetsserviceteam i Uppsala

Själva grundtanken med Sweax är att göra livet lättare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierat för kvalitet 9 001 och miljö 14 001 enligt internationell standard.

Ditt uppdrag
I rollen som arbetande förman ingår du i teamet för Fastighetsservice och kommer vara en viktig del av vår verksamhet. Du har en ledande roll där du medverkar i den dagliga skötseln samtidigt som du tillsammans med produktionsledaren arbetsleder, samordnar och kvalitetssäkrar det dagliga arbetet enligt avtal ute hos våra kunder för att nå våra målsättningar.

Arbetet innebär
Daglig arbetsledning för fastighetsskötare och lokalvårdare. Fastighetsskötsel av grönytor med gräsklippning, ogräsrensning, häck- och trädbeskärning, rondering, service- och snöröjningsarbeten. Arbetet kan även innebära servicearbeten som småreparationer, snickeri- och målningsjobb m.m.

Förutom de operativa arbetsuppgifterna även kontakter med kunder, underleverantörer och medarbetare. Du ansvarar för att arbetsuppgifterna utförs med hög kvalitet gentemot kund. Du arbetar i nära samarbete och rapporterar till Produktionsledaren.

Vem är du
Din personlighet är av stor betydelse. För att trivas i rollen är det viktigt att du har vana av att leda medarbetare, är praktisk, har en god känsla för service, ett flexibelt arbetssätt och bra planerings-förmåga med ett utvecklat ordningssinne. Vi värderar bra kommunikation och social kompetens där jobbet kräver förmåga för att bibehålla relationer med kunder, samarbetspartners och medarbetare och samtidigt bidra med en trevlig stämning till teamet.

Vi värdesätter ett drivande målfokuserat arbetssätt med egna initiativ. För att trivas i rollen bör du ha förmåga att självständigt driva och prioriterar dina arbetsuppgifter med en hög ansvarskänsla och resultatorienterat arbetssätt. Vidare har du affärssinne och god förmåga att kunna skapa en helhetsbild av gruppen för att kunna arbeta med utvecklande kvalitetstänkande arbete.

Krav:
  • B-körkort.
  • Ca tre till fem års branschvana.
  • Erfarenhet från arbetsledande position.
  • BAS P/U.
  • Goda kunskaper av Officepaketet.
Följande egenskaper och kunskaper är meriterande:
  • Gymnasial- alt. branschrelaterad yrkeshögskola.
  • Motorsågskörkort, skyliftkort, heta arbeten eller SBA.
  • Erfarenhet av trädgårdsanläggning eller ventilation.
Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka.

Anställningsformen är tillsvidare och omfattar heltid, vi tillämpar provanställning om 6 månader. Tillträde efter överenskommelse. Lön enligt kollektivavtal genom Fastigo. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till: Produktionsledare Michael Palm: michael.palm@sweax.se, tel. 070-085 01 37.

Urval kommer att ske löpande varav tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan redan idag eller senast 30 nov 2020, via vårt rekryteringssystem.

VÅR AFFÄRSIDÉ: Sweax AB skall erbjuda ett personligt och kundanpassat helhetsåtagande inom fastighetsförvaltning
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 jan 2021 (37 dagar kvar)