Administratör

Administratör

Är du vår nya kollega på Medlemsservice?

Om tjänsten
I huvudsak arbetar du löpande med vår administration kopplat till våra medlemmar och klubbar. Du kontrollerar dokumentation förknippat med klubb-bildningar, håller våra register uppdaterade och ser även till att vi får in nödvändiga underlag.

Om dig
Din arbetslivserfarenhet kan du ha skaffat dig från vitt skilda branscher eller omgivningar. Det viktiga är att du har arbetat minst 2-3 år med administrativa uppgifter där dina egenskaper och färdigheter varit viktiga för att klara ditt arbete. Du har god datorvana och är bekväm med att en stor del av jobbet är vid datorn.

Vidare är du som person strukturerad, noggrann och kan hantera dina arbetsuppgifter självständigt. Din förmåga att prioritera, se helhetsperspektivet och kunna kommunicera både internt och externt bidrar till att du ligger steget före och underlättar för andra i verksamheten. En vilja att utveckla, förbättra och göra saker smartare är egenskaper vi värdesätter extra mycket i den här rollen. Du ingår i en mindre grupp där ni ofta behöver stötta varandra i olika arbetsuppgifter – Därför uppskattas prestigelöshet och din förmåga att bidra till teamkänslan.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en trygg arbetsplats där det är nära till besluten. Du har stora möjligheter att påverka både vårt och ditt sätt att arbeta. Vi har kollektivavtal, 25 dagars semesterrätt och friskvårdsbidrag.

Så här rekryterar vi
Du söker jobbet genom att skicka CV eller LinkedIn länk till jobb@schack.se. Vi går löpande igenom samtliga ansökningar så vänta inte med din ansökan. De som bäst matchar rollen telefon/video intervjuar vi, därefter är nästa steg en kompetensbaserad intervju, vi tar referenser och använder oss eventuellt av personlighetstest på slutkandidater. Vi tycker det är viktigt att även du får en möjlighet att göra din bedömning av oss. Därför välkomnar Tomas alla frågor före såväl som under rekryteringsprocessen - Han nås på mailadressen ovan.
Mer info
Kontaktperson Tomas Kvist
Telefon +46735465654
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.schack.se
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sveriges Schackförbund är ett av Sveriges snabbast växande idrottsförbund med 30 000 medlemmar varav 25 000 barn och ungdomar. Vi arbetar för att med schack som pedagogiskt redskap och integrationsverktyg göra Sverige smartare. Schacket är i en intressant position varumärkesmässigt med genomslaget för onlineschacket under pandemin och den extra skjuts som TV-serien Queen ́s Gambit ger. Ett viktigt ansvar ligger på Sveriges Schackförbund att förvalta intresset och leda arbetet med att lyfta schacket till nya nivåer. Redan idag sticker schacket ut genom en omfattande verksamhet på skolor runt om i hela Sverige, dessutom anordnar vi varje år världens största schacktävling Schackfyran och bedriver en nationell allsvensk schackserie i flera divisioner. Inom förbundet samlar vi allt från nybörjare till landslaget i schack. Och i alla åldrar. Vill du hjälpa till att få fler att förstå hur schack bidrar till en förbättrad koncentrationsförmåga, kreativt och logiskt tänkande? Läs mer om Sveriges Schackförbund på www.schack.se