Givande extrajobb till vårt door-team i Uppsala

Givande extrajobb till vårt door-team i Uppsala

Röda Korset söker engagerade värvare till ett door-team i Uppsala, extrajobb

Brinner du för humanitära frågor och vill engagera dig i ett meningsfullt arbete?

Vi söker nu värvare till vårt door-team i Uppsala! I rollen som värvare kommer du att genom dörrknackning ta kontakt med människor och informera om Röda Korsets arbete för att värva nya månadsgivare. Som anställd hos oss får du chansen att jobba i ett team med trevliga kollegor samtidigt som du ges möjlighet att utveckla dina kunskaper inom humanitära frågor och bidra till Röda Korsets fortsatta verksamhet.

Vi söker dig som
  • Delar Röda Korsets värderingar och vill lära sig mer om humanitära frågor
  • Respekterar de människor du möter i arbetet som värvare
  • Är social, utåtriktad och som gillar att kommunicera och inspirera
  • Vill utvecklas och är resultatfokuserad
Det är meriterande om du har erfarenhet av
  • Försäljning eller insamlingsarbete via direktdialog
  • Jobb inom servicebranschen
  • Ideellt engagemang
Förutom ovanstående delar du självklart Röda Korsets värderingar, har fyllt 18 år och behärskar svenska flytande. Eftersom arbetet sker utomhus bör du trivas med att vistas ute i alla väder. Du kommer att jobba både individuellt och i grupp och teamet leds av en teamledare.

Tjänsten innebär arbete under kvällstid, mån-tors 15.30-20.30 och söndagar 14.00-19.00. Du jobbar mellan 10-25 timmar per vecka utefter dina önskemål och kan därför se tjänsten som en hel- eller deltidssysselsättning. Du kommer regelbundet att få utbildning i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i insamlingsteknik tillsammans med övriga teammedlemmar. Du får en fast timlön om 123 kr per timme exklusive semesterersättning.

Tjänsten är en visstidsanställning och inleds med en utbildning under en dag. Övriga anställningsvillkor enligt kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbunden. Rekryteringen sker löpande, så sök omgående! Vi tar endast hänsyn till ansökningar inkomna via vårt rekryteringsverktyg. Har du några frågor? Kontakta Victoria Båveryd på victoria.baveryd@redcross.se

Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk ansök idag.

Sökord: Leader, ledare, extrajobb, insamling värvare, sälj, värvning, rekrytering, hjälporganisation, helgjobb, #streetsmart, extrajobb, helgjobb, studiejobb,
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Marknadsföring, Direkt marknadsföring
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av RödaKorset
Sista ansökningsdag 30 dec (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bli en del av världens främsta katastroforganisation

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation. Vår vision är att ingen människa ska lämnas ensam i en katastrof. Vi finns på plats före, under och efter katastrofer och kriser, i såväl Sverige som i andra delar av världen för att förhindra och lindra mänskligt lidande, skydda liv och hälsa och säkerställa respek­ten för varje människas värdighet.

Röda Korsets styrka är att vi finns överallt, med närmare 33 000 engagerade volontärer runtom i landet och 17 miljoner volontärer över hela världen. Röda Korset har ett särskilt uppdrag i den internationella humanitära rätten, att hjälpa människor som drabbats av krig och konflikt. Tack vare vårt unika mandat, vår neutralitet och opartiskhet finns vi på plats i oroshärdar och krigszoner, dit ingen annan når.

I Sverige bedriver vi bland annat behandlingscenter för krigsskadade och torterade, vi har en vårdförmedling för papperslösa och andra migranter samt erbjuder rådgivning i enskilda flyktingärenden. Dessutom efterforskar vi anhöriga som kommit ifrån varandra vid en kris eller katastrof och bistår när de återförenas.

Varmt välkommen.