Fastighetsingenjör

Fastighetsingenjör

Vill du vara med och bygga upp ett nytt fastighetsteam i Uppsala stift? Vi söker dig som vill utöka vårt teams kompetens inom fastighetsfrågor.

OM TJÄNSTEN

Du kommer att arbeta i ett expanderande team. Din roll kommer att vara att ge stöd och råd till våra församlingar och pastorat inom fastigheter, drift och förvaltningsfrågor. Utöver det kommer du att stödja vid planering av fastighetsrelaterade projekt, ta fram lokala ramavtal och lokalförsörjningsplaner.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som trivs i en roll med många kontaktytor, är strukturerad och noggrann, har ett coachande förhållningssätt samt har lätt för att etablera goda relationer. Du har en utbildning som fastighetsingenjör eller motsvarande och minst fem års erfarenhet inom teknisk förvaltning. Vidare har du erfarenhet av arbete med projektutveckling och det är meriterande om du dessutom har planerat och utfört utbildningsinsatser inom området.

Svenska kyrkan är en värderingsstyrd organisation och givetvis ser vi att du delar Svenska kyrkans värderingar som kännetecknas av varje människas lika värde, arbete för fred, försoning, rättvisa och hållbarhet.

VI ERBJUDER

Vi erbjuder dig en spännande och varierande roll hos en av Sveriges största fastighetsägare, där du blir en del av ett team som expanderar. Vi hoppas du vill vara med och bidra till stiftets övergripande vision om att skapa en hållbar gemenskap där tro och liv kan växa.

ANSÖKAN

Ansök genom att skicka personligt brev och CV till rekrytering.uppsalastift@svenskakyrkan.se senast 31 januari 2019.

MÄRK din ansökan 'Fastighetsingenjör'.

VI INTERVJUAR LÖPANDE OCH TJÄNSTEN KAN DÄRFÖR KOMMA ATT TILLSÄTTAS INNAN SISTA ANSÖKNINGSDATUM.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

VILL DU VETA MER?

Läs gärna mer om oss på vår hemsida: https://www.svenskakyrkan.se/uppsalastift
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: fastighetsförvaltare Sofia Kalldin 018-68 07 67 eller chef för egendomsenheten Helena Eld 018-68 07 45

Har du frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Anna Reuterswärd, HR Konsult Svenska Kyrkan, nås via växeln 018-68 07 00.

OM UPPSALA STIFT

Stiftets grundläggande uppgift är att främja och ha tillsyn över församlingslivet, samt förvaltande uppgifter. Övergripande vision för Uppsala stift uttrycks i orden 'Hållbar gemenskap där tro och liv kan växa'. Alla medarbetare har en viktig roll att stödja vårt uppdrag och visionsarbete. Stiftet omfattar 52 församlingar eller pastorat med flera tusen anställda, förtroendevalda och ideellt engagerade medarbetare. Uppsala stift sträcker sig från Kungsängen i söder till Gnarp i norr och har sitt kansli i Uppsala.

Läs mer på https://www.svenskakyrkan.se/uppsalastift
Mer info
Kontaktperson Anna Reuterswärd
Telefon 018-68 07 00
Email Mejla Anna Reuterswärd
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.svenskakyrkan.se/uppsalastift
Sista ansökningsdag 31 jan (15 dagar kvar)