Fastighetsingenjör med chefsansvar

Fastighetsingenjör med chefsansvar

Vill du vara med och bygga upp ett nytt fastighetsteam i Uppsala stift? Vi söker dig som vill bli ny chef för Team Fastighet och har gedigen kompetens inom fastighetsområdet.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är delad och ena hälften innebär att du kommer att arbeta med att ge stöd och råd till våra församlingar och pastorat i fastighets-, drifts-, och förvaltningsfrågor. Du kommer även att arbeta med stiftets egna fastigheter. Andra hälften av tjänsten är att vara chef för Team Fastighet som är ett team som expanderar inom Stiftsorganisationen. Det innebär att du kommer att vara en del av Stiftsorganisationens ledningsgrupp och rapportera direkt till stiftsdirektorn. Som chef ska du leda, utveckla och följa upp effekterna av verksamheten inom stiftet samt ha personal-, budget- och resultatansvar.

VEM ÄR DU?

Då detta är en roll med chefsansvar söker vi dig som trivs med många kontaktytor, har ett coachande förhållningssätt och har lätt för att etablera goda relationer. Vidare har du en god strategisk förmåga samt är noggrann och strukturerad. Du har en utbildning som fastighetsingenjör eller motsvarande och minst fem års erfarenhet inom teknisk förvaltning. Vi ser att du har gedigen erfarenhet av att arbeta som chef inom fastighetsområdet. Svenska kyrkan är en värderingsstyrd organisation och vi ser att du delar våra värderingar som kännetecknas av varje människas lika värde, arbete för fred, försoning, rättvisa och hållbarhet.

VI ERBJUDER

Vi erbjuder dig en spännande och varierande roll hos en av Sveriges största fastighetsägare. Vi hoppas du vill vara med och bidra till stiftets övergripande vision om att skapa en hållbar gemenskap där tro och liv kan växa.

ANSÖKAN

Ansök genom att skicka personligt brev och CV till rekrytering.uppsalastift@svenskakyrkan.se senast 31 januari 2019.

MÄRK din ansökan 'Chef Team Fastighet'.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan!

VILL DU VETA MER?

Läs gärna mer om oss på vår hemsida: https://www.svenskakyrkan.se/uppsalastift
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: fastighetsförvaltare Sofia Kalldin 018-68 07 67 eller chef för egendomsenheten Helena Eld 018-68 07 45

Har du frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Anna Reuterswärd, HR Konsult Svenska Kyrkan, nås via växeln 018-68 07 00.

OM UPPSALA STIFT

Stiftets grundläggande uppgift är att främja och ha tillsyn över församlingslivet, samt förvaltande uppgifter. Övergripande vision för Uppsala stift uttrycks i orden 'Hållbar gemenskap där tro och liv kan växa'. Alla medarbetare har en viktig roll att stödja vårt uppdrag och visionsarbete. Stiftet omfattar 52 församlingar och pastorat med flera tusen anställda, förtroendevalda och ideellt engagerade medarbetare. Uppsala stift sträcker sig från Kungsängen i söder till Gnarp i norr och har sitt kansli i Uppsala.

Läs mer på https://www.svenskakyrkan.se/uppsalastift