Servicetekniker sökes till Svensk Storköksservice

Servicetekniker sökes till Svensk Storköksservice

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du självständigt att åka ut till kunder inom länet och utföra underhåll och reparationer av storköksutrustning såsom kyl, frys, diskmaskin och andra maskiner som finns inom storkök. Du kommer ha egen firmabil där du utgår från hemmet.

Vidare kommer du få ta ett stort ansvar för dina ordrar och felanmälningar där du självständigt löser uppgiften och har en tät dialog med kunden. Vidare ingår vissa administrativa arbetsuppgifter såsom att lägga beställningar på reservdelar, sätta priser och utföra dokumentation av de åtgärder du gjort hos kund.

Formell kompetens:
  • Teknisk kompetens inhämtat från utbildning eller arbetslivet
  • Körkort B
  • Goda kunskaper i svenska
  • Grundläggande kunskaper inom el dvs. kunna läsa el-scheman och liknande
Meriterande
  • Kylcertifikat
  • Utbildning inom kyl, el eller storköksservice
  • Erfarenhet av arbete som servicetekniker inom storkök eller arbetat med likannde arbetsuppgifter
Bakgrund

Vi tror att du som söker denna tjänst är en tekniskt intresserad person med en utbildning med teknisk inriktning alternativt erfarenhet av arbete som servicetekniker gärna med inriktning kyl, fys eller storkök.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och är bra på att ta egna initiativ. Vidare är du serviceinriktad, kommunikativ och ansvarsfull. Du trivs med att planera och styra ditt eget arbete där du har daglig kontakt med nya människor. Vi tror framförallt att du är tekniskt intresserad, har viljan att lära och har lätt för att bemöta andra människor.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Fast anställning/heltid/Uppsala

Arbetet sker på dagtid med stor flexibilitet att planera sin dag.

Information:

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt person, välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Detta är ett rekryteringsuppdrag som Lernia utför åt Svensk Storköksservice. Vid frågor gällande tjänsten kontakta ida.grimsby@lernia.se eller på telefon 0722-541608. Vi undanber direkt kontakt med Svensk Storköksservice.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 3 feb (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker en servicetekniker till Svensk Storköksservice. Företaget är ett rikstäckande serviceföretag med över 100 anställda och verksamheten innefattar förebyggande underhåll, service och installation av utrustning av storkök och restaurang. Svensk Storköksservice i Uppsala expanderar och behöver därför förstärkning till serviceteamet. Du kommer ingå i ett team på fem stycken medarbetare och en servicechef och utföra arbete främst inom Uppland men också angränsande län.