Servicetekniker i Uppsala

Servicetekniker i Uppsala

Vi stärker upp vårt team med en servicetekniker
i Uppsala.


Vi stärker upp vårt team med en servicetekniker med start omgående. Är du en serviceinriktad team-player och vill arbeta med teknisk problemlösning i varierad miljö?

Som servicetekniker arbetar du i huvudsak med felavhjälpning hos kund, installationer av produkter samt förebyggande underhåll.

Tjänsten innebär att du ansvarar för att planera, samordna och genomföra dina egna serviceuppdrag samt rapportera till servicechef. Jobbet är självständigt och uppdragen omväxlande, du styr till stor del din vardag tillsammans med servicechef, våra kunder och dina kollegor.

Du tilldelas en servicebil och utgår
ifrån din hemadress. Våra tekniker använder surfplatta och MS Office som teknisk plattform.

En rikstäckande partner i stark tillväxt
Svensk Storköksservice är rikstäckande och finns på 11 filialer från Kiruna i norr till Malmö i söder.Vi har över 15 års erfarenhet inom drift och underhåll av storköksmaskiner. Våra kunder är allt från privata företag samt offentliga personer till fastighetsägare och nyttjare inom industri, offentlig och kommersiell verksamhet.

Du är pusselbiten som saknas om du:
· Har ett brett tekniskt kunnande och erfarenhet inom installation och service

· Är driven och social och sätter kundens behov i fokus

· Är strukturerad och strävar efter att leverera det lilla extra

B-körkort är ett krav. På Svensk Storköksservice eftersträvar vi mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. El-utbildning är meriterande.

Din ansökan
Skicka din ansökan till: johan.jansson@3s.nu

Skicka ett kortfattat CV och en beskrivning av dig själv.

Tjänsten avser heltids tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning. Eventuella frågor besvaras av servicechef Johan Jansson, tel: 0702-615169

Vi hoppas att du vill bli vår nya kollega så skicka in din ansökan med en gång!

Sista ansökningsdag är 15 December och intervjuer sker löpande.Tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Läs mer om Svensk
Storköksservice på www.3s.nu
Mer info
Kontaktperson Johan Jansson
Telefon 0702-615169
Email Mejla Johan Jansson
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://3s.nu/
Sista ansökningsdag 5 jan 2020 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svensk Storköksservice AB är auktoriserad servicepartner till Electrolux Professional, DITO och Molteni. Vi arbetar med installation, service, underhåll samt försäljning av reservdelar till kommersiella kyl- och storköksanläggningar. På Svensk Storköksservice AB är vi bra på det vi gör och vi gör vårt yttersta för att skapa goda kundrelationer och en trivsam arbetsmiljö.