Fastighetstekniker till Uppsala

Fastighetstekniker till Uppsala

Om tjänsten

Svealands fastighetsteknik AB, SVEFAB, är din kompletta partner inom fastighetsförvaltning. Verksamma inom hela Mälardalen, med huvudkontor i Österåker, så erbjuder SVEFAB tjänster inom fastighetsskötsel, ekonomisk förvaltning, och driftteknik till kommuner, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Företaget omsätter över 100 miljoner kronor per år och består av över 60 medarbetare som tillsammans arbetar för att ge kunderna bästa möjliga service.
B3 Personal AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!
Tillsammans med Svefab söker vi nu en problemlösande drifttekniker till SVEFABs kontor i Sigtuna.

Du kommer, tillsammans med dina kollegor, ansvara för fastighetsuppdrag i norra Stockholm och Uppsala. Arbetsuppgifterna kommer att vara väldigt varierande och din kreativa samt tekniska förmåga vid problemlösning kommer att komma väl till pass. Din utgångspunkt kommer att vara Svefabs kontor i Sigtuna. Därifrån kommer ni genomföra rondering av fastigheter, planerat underhåll samt felavhjälpande underhåll. Du kommer även ansvara för den löpande kontakten med våra kunder gällande de fastigheter du ansvarar för. När du blir varm i kläderna och bekväm med uppdraget så kommer det även att finnas möjlighet till beredskap och jour på ett rullande schema.

Vem är du?

Vi tror att du är en kreativ person med gott tekniskt kunnande. Din soiala förmåga är avgörande då du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder och beställare.

Med fördel så har du bakgrund inom VVS, El eller fastighetsskötsel. Du är allmänt händig och tar snabbt åt dig nya lärdomar. Då dokumentation är väldigt viktigt för oss och våra kunder så ser vi gärna att du har god erfarenhet inom detta samt att du talar och skriver svenska obehindrat. Då vi alla arbetar tillsammans så får du gärna komma med förslag på hur vi kan förbättra vår verksamhet och vi uppmanar alla att engagera sig och hitta nya bra vägar att ge våra kunder bättre service.
Körkort är ett krav då du kommer att behöva kunna röra dig mellan fastigheterna.

Du erbjuds

Tjänsten är till att börja med ett långtidsvikariat med goda förutsättningar till fast anställning. Vi arbetar med varandra och för varandra och ser gärna att alla medarbetare engagerar sig. Utöver detta så erbjuds du en konkurrenskraftig lön och tjänstebil.

Ansökan

Är du redo att ta nästa steg? Vill du vara del av ett företag som värnar om sin personal? Sök redan idag! Denna rekrytering sker i samarbete med B3P, alla ansökningar hänvisas därför till B3P. Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila axel@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (2 dagar kvar)