Suez söker säljare inom farligt avfall – region öst

Suez söker säljare inom farligt avfall – region öst

Tjänstebeskrivning

Vill du också bli en del av branschens bästa säljteam? Suez Recycling i region öst söker nu en säljare med inriktning proaktiv försäljning inom Farligt avfall. Suez Recycling AB erbjuder långsiktiga återvinningslösningar och samarbetar idag med företag och verksamheter i alla tänkbara branscher. Suez är verksamma över stora delar av världen och är noterade på börsen i Paris och Bryssel.

Som säljare på Suez har du mycket kundkontakt och du kommer att vara med att bygga vår försäljning inom farligt avfall och stärka vår marknadsposition. Du kommer ingå i ett team med andra säljare då ni tillsammans arbetar för att optimera försäljningen så att kunden upplever bästa möjliga service. Du rapporterar till Säljchef i Region Öst.

Krav på person

Du har en förmåga att knyta nya goda relationer med kunder och har en hög ambition och ett stort driv i det du gör. Vidare ser vi att du är ödmjuk, serviceinriktad, strukturerad och kommunikativ. Du brinner för försäljning, är prestigelös som person och sätter laget före jaget. Vi hoppas att du är en positiv person som bidrar till att föra vår verksamhet framåt med energi och kompetens.

Vi ser också att du har:
  • Gymnasial utbildning.
  • B-körkort.
  • Arbetar med försäljning idag, gärna tjänsteförsäljning.
  • Brinner för försäljning och har insett att det är en av företagets viktigaste funktioner.
Vi ser det som meriterande om du har grundläggande kunskaper inom kemi och farligt avfall.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som säljare hos Suez Recycling.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, flexibel arbetstid.
Löneform: Fast + årsbonus.
Placering: På något av våra säljkontor i regionen; Solna, Högdalen, Sollentuna eller Knivsta.

Om PerformIQ

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Oscar Dahl, rekryteringskonsult, på nummer 073-940 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SUEZ är ett av Sveriges ledande företag inom återvinning och avfallshantering. Med 1200 medarbetare, 67 lokalkontor och egna behandlingsanläggningar erbjuder vi effektiva, miljöriktiga lösningar med fokus på nytänkande och långsiktig hållbarhet. Genom att välja oss får du en nära och engagerad partner med lokal kompetens. Samtidigt drar du nytta av vår erfarenhet som en internationell aktör inom avfallshantering. Mer information om Suez i världen www.suez.com

Sökord: säljare, account manager, key account manager, kundansvarig, recycling, SUEZ, farligt avfall, entreprenad, kundkontakt, , kundrelationer