Administratör / Koordinator / Bemanningsplanerare

Administratör / Koordinator / Bemanningsplanerare

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att vara ett administrativt stöd till en arbetsgrupp. Du kommer att arbeta med ärendehantering, överföra data mellan olika system, göra tidscheman och sammanställningar. Du kommer även att vara med på möten, föra mötesanteckningar och liknande. Tjänsten är på heltid och förväntas starta augusti v.33. Du kommer vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos vårt attraktiva kundföretag. Uppdraget är långsiktigt och sträcker sig inledningsvis under ett år, med mycket god möjlighet till förlängning.

Din profil

Du som söker får gärna ha tidigare erfarenhet från en liknande roll som har inneburit assistering eller koordinering. Du har en mycket god administrativ förmåga och ett strukturerat arbetssätt. Du kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och är även bra på att prioritera. Utöver det ser vi gärna att du är positiv, stresstålig och trivs i kontakten med andra människor. Vidare beskriver du sig själv som nogrann, service-minded och en problemlösare. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 juli (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker en driven och ansvarstagande administratör till vår kund inom energibranschen för ett konsultuppdrag som beräknas starta i augusti vecka 33. Vårt kundföretag är ett av nordens ledande energiföretag och du kommer att arbeta på deras kontor i Uppsala.