Uthyrare Uppsala

Uthyrare Uppsala

Vi söker nu en Uthyrare till vårt kontor i Uppsala. Du kommer att arbeta i nära samarbete med andra uthyrare samt ekonomer. Vi använder oss av en digital förmedling av våra bostäder.

Du måste vara noggrann och kvalitetsmedveten i arbetet och kunna arbeta självständigt och disciplinerat. Du är en viktig representant för SBS då du är den första våra hyresgäster kommer i kontakt med och förväntas ge högsta service.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:
  • Uthyrning av våra studentbostäder
  • Vara länken mellan våra fastighetstekniker samt underentreprenörer
  • Tillse personal på plats med underlag för trapphusinformation
  • Bereda underlag inför nyckelutlämning
  • Digitala informationsutskick till våra hyresgäster
  • Kundservice
  • Administration kopplat till uthyrning och förvaltning
Vi erbjuder dig

Du blir en del av ett expansivt ungt företag, där du får chansen att bidra till bolagets och förvaltningsområdets utveckling. Du får utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete. Det och mycket mer gör du i en varm och öppen kultur där vi arbetar hårt och långsiktigt. En arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utvecklas med stort fokus på att erbjuda våra hyresgäster en digital upplevelse.

Kvalifikationer:
Utbildning inom fastighetsförvaltning, gärna från YH-utbildning är meriterande, eller motsvaranden, några års erfarenhet från arbete inom uthyrning av bostäder. Eller annan liknande administrativ tjänst. Behärskar engelska i både tal och skrift då flera av våra hyresgäster är utbytesstudenter.

Personliga egenskaper
Du är pålitlig, engagerad, självgående, drivande. Du värdesätter hög service, är kommunikativ och innehar stor social förmåga.
Förmåga att skapa och bevara bra relationer samt ha god samarbetsförmåga. Du drivs av utveckling och är inte främmande för förändringar

Ansökan
Vill du med på vår resa att bli Sveriges största studentbostadsbolag skicka din ansökan snarast dock senast 2020-12-10. Tjänsten kan komma att tillsättas före detta datum, om vi hittar rätt person.

För frågor och ansökan kontakta Förvaltningschef Samira Mchaiter på samira.mchaiter@sbsstudent.se.

För mer information om SBS så besök gärna vår hemsida www.sbsstudent.se
Mer info
Kontaktperson Samira Mchaiter
Email Mejla Samira Mchaiter
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare, Förvaltare, Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 dec 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår ambition är att bli Sveriges största studentbostadsbolag och det givna valet för studenter på väg mot sitt drömyrke – Ska du med?

Studentbostäder i Sverige AB (SBS) är ett expansivt fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 3000 studentlägenheter i hela Sverige. Marknadsvärdet uppgår till ca 2,1 miljarder kronor med en uttalad ambition att utöka portföljen ytterligare under de kommande åren. Bolaget har fastigheter i Luleå, Karlstad, Trollhättan, Göteborg, Lund, Kristianstad, Karlshamn,Ronneby, Växjö, Karlskrona, Olofström samt Växjö, i samband med en kommande affär kommer vi få ett tillskott på fastigheter i Malmö, Lund, Göteborg och Stockholm.