Studenter sökes för lagerarbete i Uppsala

Studenter sökes för lagerarbete i Uppsala

Är du studerande och söker ett meriterande extrajobb som kräver mycket ansvar och noggrannhet?

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu ansvarsfulla och noggranna lagermedarbetare till Mediq i Uppsala. Mediq har lång erfarenhet av varuförsörjning och förser vården med ett heltäckande sortiment bestående av sjukvårdsartiklar och medicintekniska produkter. Som lagermedarbetare på Mediq kommer du att jobba på Akademiska sjukhuset i Uppsala med att avemballera och packa upp de varor som beställts samt se till att de kommer till rätt avdelning på sjukhuset.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men uthyrd till kund.

Arbetstiderna är måndag till fredag 07.00-12.00 och du kommer att dela på tjänsten med andra konsulter. Du behöver därför inte vara tillgänglig alla dagar men för att vara aktuell för tjänsten bör du kunna arbeta 1-2 pass i veckan.

Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Du som söker denna tjänst är studerande alternativt har du en annan huvudsaklig sysselsättning. Då du kommer att arbeta med sterilt material så är det av yttersta vikt att du är noggrann och ansvarsfull. Du bör även kunna jobba effektivt då det är mycket material som ska paketeras upp på kort tid.
Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka då inte att söka tjänsten redan idag!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se