Student sökes till IT-support i Uppsala under sommaren!

Student sökes till IT-support i Uppsala under sommaren!

Söker du arbete inom IT-området på en spännande och växande arbetsplats under sommaren? Har du ett brinnande intresse för IT och teknik samt en god pedagogisk förmåga?

Information om uppdraget:

Vi söker nu två duktiga studenter i en roll som IT-supporttekniker för vår kunds räkning i Uppsala. I rollen som supportmedarbetare kommer du att arbeta med tekniskt användarstöd, 1st line, internt mot kollegor. Du kommer bland annat att arbeta felsökning och felavhjälpning inom både hård och mjukvaruområdet samt enklare mjukvaruinstallationer och installation av PC-arbetsplatser.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med arbetstider måndag-fredag 8-17 under V.25-30 i sommar där första veckan kommer bestå av upplärning. Du kommer att vara anställd som konsult via StudentConsulting men arbeta i kundens lokaler i Uppsala. Det kan efter sommaren finnas möjligheter att jobba extra under studieperioden.

Detta söker vi:

Vi ser att du som söker tjänsten läser en data-/IT-/teknisk inriktning på gymnasiet eller universitetet och har ett brinnande intresse för IT och teknik. Du behöver ha goda kunskaper i Windows operativsystem. Eftersom du kommer ha mycket kontakt med olika personer i ditt arbete lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som är servicemedveten, social, pedagogisk och ansvarstagande. Är det dig vi beskriver ovan? Sök då tjänsten redan idag, urvalsarbetet sker löpande.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se