Student med intresse för kundbemötande och tillgång till egen bil sökes!

Student med intresse för kundbemötande och tillgång till egen bil sökes!

Är du student och har en genuin känsla för service och lätt för att skapa goda relationer? Har du körkort och tillgång till egen bil? Då har vi jobbet för dig

Information om uppdraget:

Vi söker dig som är student och som vill arbeta extra som säljare med inriktning florist i något av områdena Uppsala/Tierp, Norrtälje/Rimbo och i Uppsala.
Rollen som säljare innebär att sälja och förse företagets befintliga kunder med blommor i butik. Du ser till att blomsteravdelningarna sköts med kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar som t.ex. exponering, pris/info-skyltning, beställning och upplockning av blommor. Arbetet innebär hög grad av service och kundkontakt. Tjänsten innebär att du med egen bil kommer förflytta dig mellan kundens butiker i Uppsalaområdet. Milersättning utgår och restiden är inräknad i arbetstiden.

Vi söker totalt tre studenter:

en person till Norrtälje/Rimbo på ca 15-16 h i veckan. en person till Uppsala ca 15 h/vecka en person till Uppsala/tierp på ca 25h/Vecka.

För att vara aktuell för tjänsten ska du vara tillgänglig för att arbeta mellan v.26-33

Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Tjänsten är på deltid och tillsätts så fort vi hittat rätt person. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer och urval sker löpande.

Detta söker vi:

Rollen som Utesäljare innebär ansvar för att sälja och förse våra befintliga kunder med blommor i butik. Du ser till att blomsteravdelningarna sköts med kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar som t.ex. exponering, pris/info-skyltning, beställning och upplockning av blommor.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se