Serviceinriktad kundmottagare sökes för deltidstjänst till Hertz Arlanda

Serviceinriktad kundmottagare sökes för deltidstjänst till Hertz Arlanda

Vi söker en engagerad och serviceinriktad student som vill arbeta extra. Om du dessutom har erfarenhet av att jobba med kundkontakt inom servicebranschen så har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

I denna arbetsroll kommer du att jobba med att ta emot företagets kunder, rekommendera passande produkter samt boka in beställningarna i företagets affärssystem.

Vi söker dig som har ett gott servicesinne och som gillar att möta nya människor. Arbetet kräver att man har en god förmåga att arbeta under stressade situationer samt att man kan vara behjälplig för flera kunder samtidigt. Kundkontakt sker såväl på svenska som på engelska och därför är goda kunskaper i dessa språk ett krav. Det här är en tjänst för dig som tycker om att arbeta nära kund och som kan hålla ett högt tempo i arbetet samtidigt som du levererar service med god kvalitet.

Tjänsten är på deltid och arbetstiderna är främst under dagtid men kan variera mellan stationens öppettider som är 06.00-24.00 under alla veckans dagar, därmed krävs det att du är flexibel. Detta är en bemanning vilket innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men jobba ute hos vår kund i Arlanda.

Detta söker vi:

För att söka tjänsten kräver vi att du uppfyller följande kriterier:
Studerar eller arbetar vid sidan av minst 50%.
  • Innehar B-körkort
  • Talar svenska och engelska obehindrat
  • Är serviceinriktad, utåtriktad och stresstålig
  • Har erfarenhet från servicebranschen, gärna inom försäljning och/eller kundmotaggande
  • Är flexibel och kan ta dig till Arlanda oavsett tid på dygnet då passen kan börja tidiga mornar och pågå till sena kvällar.
Det är meriterande om du behärskar ytterligare språk eller har tidigare erfarenhet i motsvarande roll.

Är du den vi söker? Skicka då din ansökan redan idag! Vi tillsätter tjänsten så snart vi har hittat rätt kandidat.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com