Serviceinriktad butiksmedarbetare sökes omgående!

Serviceinriktad butiksmedarbetare sökes omgående!

Har du erfarenhet inom butik sedan tidigare och/eller besitter en säljbakgrund? Är du en positiv person som drivs av att leverera bästa möjliga kundservice? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Selga har funnits sedan 1969. Idag är de en rikstäckande elgrossist med 230 engagerade medarbetare i 32 butiker runt om i Sverige. De ingår i den franska och världsledande elgrossistkoncernen Rexel. Det innebär att de snabbt kan vara först med all världens tekniska nyheter. Selga vill tillhandahålla ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för automation, tekniska lösningar och energieffektivisering.

Just nu söker MEAB/Selga en ambitiös butiksmedarbetare till deras team i Uppsala. Dina huvudsakliga ansvarområden kommer att bestå av hantering av lager, uppackning samt övrigt butiksarbete. Du kommer tillsammans med sina kollegor ansvara över en av deras butiker belägen i Uppsala under cirka tre månaders tid. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av;
  • Hantera uppackning och plocka upp material på hyllorna
  • Kassahantering
  • Ansvara över kundbemötandet i butiken
  • Stå i kunddisken och knappa ordrar
  • Inventering av lager
  • Övrigt butiksarbete
Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta hos MEAB/Selga beläget i Uppsala. Uppdraget är på heltid förväntas starta omgående och pågå i tre månader framåt. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du har tidigare erfarenhet av likande arbetsuppgifter inom butik och/eller sälj. Det är meriterande om du har ett intresse för elteknik. Som person ska vi vara positiv samt serviceinriktad och du drivs av att leverera hög kvalité på ditt kundbemötande. Vidare besitter du en hög arbetsmoral samt -kapacitet. Tjänsten kräver att du talar flytande svenska. Stämmer rollen in på dig? Ansök redan idag!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se