SAS söker fraktexpeditörer till Arlanda!

SAS söker fraktexpeditörer till Arlanda!

Är du tillgänglig från 22 april och intresserad av att arbeta i en administrativ roll på SAS? Är du serviceinriktad, stresstålig och duktig på att ta initiativ? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Nu söker vi fraktexpeditörer till Spirit Air Cargo Handling. Vi söker dig som är självständig och duktig på att arbeta strukturerat för att på ett effektivt sätt nå deadlines. Spirit Air Cargo Handling är en del av SAS Ground Handling och håller till på Cargo City Arlanda i moderna och välutrustade lokaler. Tjänsten som fraktexpeditör är en visstidsanställning på 75% med goda möjligheter till förlängning.

I rollen som fraktexpeditör kommer du att arbeta med administrativa uppgifter samt viss kundkontakt via mail och telefon. Dina arbetsuppgifter innefattar främst registrering av flygfrakt för export. Det är ditt ansvar att ta initiativ och strukturera upp arbetet så att frakthandlingarna blir registrerade i tid för avgång. Det är viktigt att du är flexibel då tjänsten innebär arbetstider som är förlagda mellan kl. 06.00-24.00 veckans alla dagar. Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till bil för att ta dig till arbetet på Arlanda.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd av Spirit Air Cargo Handling. Tjänsten är en visstidsanställning på 75% som löper mellan 22 april till slutet av augusti. Det finns goda möjligheter till att ta extra pass och jobba heltid. Låter tjänsten intressant? Ansök redan idag och ta chansen att bli en del av SAS engagerade team! Intervjuer och urval sker löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som trivs med att arbeta i en administrativ roll och som har god datorvana. Det är meriterande om du har erfarenhet från fraktbranschen och tidigare har arbetat med fraktregistrering med dokumenthantering. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från ett serviceyrke med kundkontakt. Som person är du ansvarstagande, serviceinriktad och engagerad i ditt arbete. Arbetet sker i föränderlig miljö med högt tempo, därför söker vi dig som är stresstålig och positiv till förändringar. Du skall vara tillgänglig från 22 april för utbildning och uppstart.

Vi ställer följande grundkrav för tjänsten:
  • Godkänd treårig gymnasieexamen.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Godkänt belastningsregister från Polisen.
* Kunna genomföra alkohol- och drogtest utan anmärkning senare i processen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se