Redovisningsekonom sökes till GE Healthcare!

Redovisningsekonom sökes till GE Healthcare!

Är du utbildad ekonom med viss arbetslivserfarenhet inom området? Är du även driven, ambitiös och strukturerad? Då har vi arbetet som redovisningsekonom för dig.

Information om uppdraget:

Som ett ledande globalt företag inom medicinteknik och diagnostiska läkemedel tillhandahåller GE Healthcare en bred portfölj av produkter, lösningar och tjänster som används för diagnos, behandling och övervakning av patienter och för utveckling och tillverkning av bioläkemedel. De söker nu en redovisningsekonom till deras ekonomiteam. Arbetsuppgifterna kommer dels bestå av:
  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra
  • Löpande bokföring
  • Betalningar
  • Kontoavstämningar framförallt kassa och bank
  • Övriga ekonomiska arbetsuppgifter
Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar som konsult hos vår kund i deras fina kontor i Uppsala. Tjänsten är ett heltidsuppdrag, som beräknas starta omgående och löper på sex månader framåt med chans till övertag av kund. Kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ekonomiutbildning från universitet eller yrkeshögskola, alternativt motsvarade kunskaper. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare och goda kunskaper i Office-paketet, framförallt i Excell. Som person är du driven, ambitiös, strukturerad och trivs med förändrings- och förbättringsarbeten. Du är ansvarstagande, tar initiativ och målinriktad. Då rollen innebär att du har omfattande internationell kontakt krävs det att du är kommunikativ och flexibel och komfortabel med det svenska såväl som det engelska språket. Vidare är du social och arbetar väl i grupp såväl som självständigt. Stämmer ovan beskrivning in på dig? Ansök då tjänsten omgående! Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com