Platschef sökes!

Platschef sökes!

Vi söker nu dig som har flerårig erfarenhet inom byggbranschen med projekt- och ekonomiansvar för direktrekrytering till kund i Dalarna.

Information om uppdraget:

StudentConsulting har den stora äran att hjälpa till vid rekryteringen av en ny Platschef, till ett av Faluns största byggföretag. Vår kund har genomgått en kraftig utveckling sedan starten 1994 och har expanderat till en rad städer i mellansverige.
I Juni flyttade kund sina lokaler till nya, fräscha och i samband med detta så förstärks verksamheten med en ny platschef. Du som söker har även stora möjligheter att påverka, både ditt eget arbete och företaget. Det finns även chans till delägarskap, genom att köpa aktier.

Att företaget är personalägt bidrar till ett stort engagemang hos de anställda som gärna kommer med idéer och tankar. Det är en familjär känsla i företaget och teamkänslan är påtaglig.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där StudentConsulting hanterar rekryteringsprocessen och där kunden sedan anställer kandidaten. Anställningen är på heltid och intervjuer och urval sker löpande. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person. Arbetstider är förlagda dagtid, kontorstider. Placeringsort Falun, men beroende på byggen, så kan en del kortare resor förekomma i tjänsten.

Som platschef har du en central roll i dina projekt med ansvar för dess utförande och medarbetare. Det är därför viktigt att du har förmåga att överblicka helheten och kan ligga steget före. Tillsammans med kunniga medarbetare och arbetsledare, leder du arbetet mot mål och har förmågan att motivera andra. Du är kundorienterad, affärsinriktad och bedriver projekten enligt tidplan och budget, samt ansvarar att kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner efterlevs.

Detta söker vi:

Du som söker har flerårig erfarenhet av byggbranschen, god teknisk kunskap samt kunskaper i projektekonomi. Vi ser gärna att du har erfarenhet av större projekt samt nyproduktion. Som ledare är du van att hantera beslut och driva projekt mot deadlines och nå mål. Vi tror att det i din bakgrund finns exempelvis en byggteknisk utbildning eller flerårig erfarenhet från liknande befattning. Som person har du rätt inställning vilket innebär att du är engagerad och jordnära. Du arbetar för en bra teamkänsla och har roligt på arbetet. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har B-körkort.

Vi arbetar löpande med urval och intervju, så stämmer du in på beskrivningen ovan, sök redan idag!
Mer info
Område Falun
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se