Butiksmedarbetare med intresse för bygg sökes till Uppsala!

Butiksmedarbetare med intresse för bygg sökes till Uppsala!

Är du student på minst 50% och söker ett meriterande sommarjobb med chans till extra anställning framåt, är du serviceinriktad, social och tycker om att lära dig nya saker - Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi drivna butiksmedarbetare inom byggbranschen till vår kund i Uppsala. Vår kund har funnits i byggbranschen sedan år 1915 och arbetar med allt från logistik, hållbarhet till rådgivning. Det är ett rikstäckande företag som erhåller 73 butiker, är ca 1400 anställda och finns över hela Sverige.

Som butiksmedarbetare kommer du vara ansiktet utåt mot kunder. Arbetsuppgifter inkluderar att hjälpa kunder till rätta, svara på frågor kring sortimentet, hjälpa till med beställning av material, ta hand om kassa, varuplock och svara i telefon. Det är viktigt att du är väldigt serviceminded och inte rädd att ta kontakt med nya människor. Arbetstiderna är varierande och sker under dagtid, mån-lör. Under juni till och med augusti ska du vara tillgänglig att jobba heltid. För rätt personer finns chans till extrajobb under studier till hösten.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men jobbar ute hos vår kund. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ska du vara studerande på minst 50%. Vi ser gärna att du har minst 2 år kvar av studierna och ser ett intresse av att jobba under en längre period. Du ska vara flytande i svenska och engelska och gärna ha god datorvana. Vi ser att du är driven, social och nyfiken på att lära dig nya saker. Du vill utföra arbetet med god kvalité, är flexibel och gillar att tillföra en bra atmosfär bland dina medarbetare. Meriterande är om du tidigare sysslat med försäljning eller butiksarbete samt har kassavana. Det är även meriterande om du har körkort och truckkort. Ett intresse för bygg är ett plus!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com