Administratör sökes till Polygon i Uppsala!

Administratör sökes till Polygon i Uppsala!

Trivs du i en roll med både administrativa arbetsuppgifter och kundkontakt? Är du noggrann i dina arbetsuppgifter och har en vilja att hjälpa till där det behövs? Då har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Polygon Sverige AB är en del av Polygonkoncernen med totalt 2900 medarbetare fördelat i 13 länder. I Sverige är företaget marknadsledande inom fukt- och vattenskador. Utöver det erbjuder Polygon också tjänster för temporär klimatkontroll samt fuktutredningar. Företaget är rikstäckande och har idag cirka 170 anställda utplacerade på ett 40-tal servicedepåer som täcker landet från Malmö i söder till Kiruna i norr och omsätter ca 200 miljoner per år. För mer information se www.polygongroup.se. Till deras team i Uppsala söker vi nu en administratör/fukttekniker.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta fakturering, hantering av orderinkorgen och utskick av produkter, kontroll av lagerhållningen och löpande kundkontakt. Du kommer även stötta övriga teamet och hugga i där du behövs som exempelvis att arbeta med olika former av fuktrelaterade undersökningar, montering av avfuktningsutrustning samt åtgärdande av vattenskada.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund som har kontor i Uppsala. Tjänsten är på heltid med start omgående. Rollen inleds som ett konsultuppdrag i 6 månader, med goda chanser till övertag hos kund.

Detta söker vi:

Du som söker har minst en gymnasieutbildning och tidigare arbetslivserfarenhet inom administration. Du har god datorvana och kan hantera Officepaketet. Du är tydlig i din kommunikation och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Som person ser vi att du är noggrann, serviceinriktad och flexibel, med en vilja att bidra och hugga i där du behövs. Du är stresstålig och ett systematiskt arbetssätt. Du har lätt för att skapa och bevara goda relationer och har förmågan att se nya affärsmöjligheter. Passar beskrivning in på dig? Sök redan idag, då urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se