Studentkonsult inom ekonomi & redovisning

Studentkonsult inom ekonomi & redovisning

Vi söker dig som är redo att kickstarta din karriär i en roll där du gör riktigt skillnad för svenska företagare. I din roll som konsult hos Studac hjälper du småföretagare från hela landet inom allt från e-handel till jordbruk och utvecklingsmöjligheterna många. Studac är i sin linda och växer i raketfart, och behovet av drivna personer som är villiga att utvecklas är central.

Att jobba med redovisning som student ger dig möjlighet att tillämpa teoretiska kunskaper i praktiken och skapa värde för kunder genom att lösa knivigare redovisningsfrågor, sköta enklare bokföring och informationsinhämtning för att besvara frågor inom ekonomi och företagsjuridik. Du kommer även få möjligheten att göra företagsdeklarationer, bokslut och årsredovisningar med hjälp av våra smarta lösningar som förenklar processerna.

Kulturen på Studac karakteriseras av öppenhet, genuinitet och ambition. Din personliga utveckling är viktig och vi arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling.

Vi söker dig som:
  • Studerar ekonomi på högskola eller universitet
  • Har mycket god muntlig och skriftlig kommunikativ förmåga i svenska och engelska
  • Motiveras av varierande arbetsuppgifter, parallella projekt och högt tempo
För att lyckas i den här rollen har du en god kommunikativ förmåga, ett gott sinne för kundkontakt, är målmedveten och ansvarstagande. Vidare ser vi att du som person är trygg i dig själv, ödmjuk och intresserad av att lära och utvecklas samt har ett genuint intresse för entreprenörskap och redovisning.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid
  • Placering: Ortsoberoende/remote
Låter det rätt för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök med CV och personligt brev via länken. Sista ansökningsdag är 2022-08-15. Vi rekryterar löpande.
Mer info
Kontaktperson Elon Wallden
Telefon 0793242043
Email Mejla Elon Wallden
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.studac.se
Sista ansökningsdag 18 aug 2022 (8 dagar kvar)