Relationsskapande Servicetekniker

Relationsskapande Servicetekniker

Dina arbetsuppgifter

Är du en driven och social person med stort fordonsintresse? Då är det kanske dig vi söker till Staffare! Läs mer om tjänsten nedan.

Vi på Staffare söker nu en servicetekniker till vårt team i Uppsala, där du framförallt kommer att arbeta med service och underhåll av entreprenad- och lantbruksmaskiner. Du kommer även att renovera maskiner och genomföra felsökningar vid behov. Som servicetekniker hos oss ingår även en del service på fält, där du får chansen att träffa våra kunder på plats hos dem. Du erbjuds ett varierat och utmanande arbete med mycket kundkontakt och goda utvecklingsmöjligheter.

Din profil

Vi söker dig som är en driven problemlösare med stort intresse för fordon och teknik. I arbetet med att utveckla relationerna till våra kunder kommer du att fylla en viktig funktion, därför ser vi gärna att du sätter kundens behov i centrum. Du arbetar tillsammans med dina kollegor mot utsatta mål och är kommunikativ i ditt förhållningssätt, såväl mot kollegor som kunder. Hos oss är det högt i tak och vi kombinerar gärna humor med professionalitet i en familjär atmosfär som präglas av kamratskap, glädje och målmedvetenhet.

Vi ser att du som söker tjänsten har fordonsteknisk utbildning eller erfarenhet av praktiskt arbete, som exempelvis snickare eller lastbilsmekaniker. Du har ett stort intresse för fordon och hydraulik samt innehar B-körkort. Då många manualer är på engelska ser vi att du känner dig bekväm med det engelska språket.

Är det dig vi beskriver? Då behöver du inte fundera längre, kom och skruva med oss!

Staffare AB samarbetar i denna process med Clockwork Rekrytering. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Linus Forslund på 073-351 27 37. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande så ansök så snart som möjligt dock senast 2020-03-08 via www.clockworkpersonal.se. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Linus Forslund
Telefon 073-3512737
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Resan började i ett litet kontor på Huddig-fabriken med en anställd och idag är vi 102 anställda på åtta orter med fullserviceanläggningar i Bollnäs, Hudiksvall, Uppsala, Timrå, Skellefteå och Luleå samt med försäljningskontor i Stockholm och Västerås.

Genom att tillhandahålla produkter och tjänster av högsta kvalitet samt ständigt sträva mot att förbättra vår organisation, kan vi vara en stark partner till våra kunder, medarbetare och leverantörer, med en långsiktighet i varje agerande och med kunden i fokus.