Mekaniker/servicetekniker för hetidstjänst

Mekaniker/servicetekniker för hetidstjänst

Om jobbet

Om oss.

Städbutiken är en del av Comfort-Control AB och finns i Uppsala och Sundsvall. Vi säljer städmaskiner och städmaterial till återförsäljare och företagskunder samt erbjuder service av städmaskiner. Vi är ett glatt gäng på totalt 17 medarbetare som strävar efter att ge våra kunder en så bra service och upplevelse som möjligt.

Vi har precis flyttat vår verksamhet till Östra Fyrislund och sitter nu i helt nybyggda och moderna lokaler på Arkgatan 4.

Arbetet

Dina uppgifter kommer främst bestå av underhållsservice, felsökning, reparation och leverans av städmaskiner. Utöver detta kommer beställning av reservdelar, bokning och serviceadministration vara en del av din vardag. Servicen utförs på plats ute hos våra kunder och i vår verkstad här i Uppsala.

Dina egenskaper

Vi ser framför oss att du som söker tjänsten är en positiv och ansvarstagande person som brinner för att ge bra service både tekniskt och socialt. Du bör ha ett intresse för att meka/skruva och inte vara rädd för att ta i när det behövs.

Då du kommer att vara en del av en mindre arbetsgrupp lägger vi stort fokus på personkemi och förmåga att arbeta självständigt.

Då du kommer att har mycket kontakt med både kunder och leverantörer är det viktigt för oss att du talar och skriver bra svenska. Viss engelska förekommer även vid leverantörskontakter.

Tjänsten kräver att du har körkort B och lämpligt servicefordon tillhandahålls av oss. Provanställning 6 månader tillämpas.
Mer info
Kontaktperson David Berglund
Email Mejla David Berglund
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stadbutiken.se
Sista ansökningsdag 3 juni 2021 (28 dagar kvar)