Säljare / Distriktssäljare till Sonesson Inredningar AB, Uppsala

Säljare / Distriktssäljare till Sonesson Inredningar AB, Uppsala

Distriktssäljare / Säljare

Uppsala

Sonesson Inredningar är en ledande tillverkare av förvaringsskåp. Bolaget grundades redan 1909 och i mer än 100 år har vi utrustat skolor, idrottsanläggningar och andra offentliga miljöer med bland annat skåp som har öppnats och stängts fler gånger än någon orkar räkna. Du har säkert använt något av dem själv. Senast du hängde in kläderna i tennishallens omklädningsrum till exempel. Eller den där gången när du slängde in alla tyskaböcker i skolskåpet efter floppen på grammatikprovet.

Lite skämtsamt brukar vi säga att "Vi är mästare på förvaring i mer än 100 år", Det är kanske på grund av detta som vi är marknadsledande inom vår bransch.

Om tjänsten
Vi söker nu en relationsskapande säljare med ett stort intresse för att göra affärer och känsla för att bygga och stärka relationer med både nya och befintliga kunder samt föreskrivare/arkitekter. Din huvuduppgift som säljare är att presentera och marknadsföra Sonessons produkter och förvaringsskåpslösningar genom att kontinuerligt besöka våra kunder inom offentlig miljö, byggentreprenörer och arkitekter. Distriktet innefattar Uppsala, Gävleborg, Dalarna och Västmanlands län. Du kommer att ingå i vår säljorganisation och utgå från vårt lokala koncernkontor i Uppsala.

Din profil
För att lyckas i rollen som säljare hos oss krävs det att du är en genuin affärsperson där din personlighet är helt avgörande. Du är förtroendeingivande, handlingskraftig men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Genom ett personligt och affärsmässigt engagemang skapar du rätt förutsättningar för att du och dina kollegor ska kunna leverera i projekten. Du rapporterar till försäljningschefen.

Vi söker dig som:
  • Kan bygga och utveckla starka kundrelationer, meriterande om du har säljerfarenhet mot entreprenörer inom byggsektorn
  • Tycker om att arbeta självständigt
  • Har erfarenhet från fältsäljarbete, där du har planerat och disponerat din egen tid
  • Har mycket goda säljkunskaper
Vi erbjuder dig:
  • Marknadsledande produkter
  • En innovativ och mycket bred produktportfölj
  • Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär
  • Frihet under ansvar
  • Tjänstebil


Kontakt och ansökan

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Daniel Bjerndal på 0720920963.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om bolaget

Sedan 2015 är vi en del av SONO-Group, en skandinavisk inredningskoncern med huvudkontor i Norge. I Sverige består verksamheten av: Sonesson Inredningar AB, GBP AB, Form&Miljö AB, Sono Brands, Sarpsborg Metall och Sono-Sweop. Tillsammans är vi ca 120 st anställda och omsätter ungefär 500 miljoner kr.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 1 aug 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!