Bli din egen, i skyltbranschens starkaste koncept!

Bli din egen, i skyltbranschens starkaste koncept!

Vi söker dig som vill arbeta med försäljning av skyltar som egen företagare, som vill bygga upp en stabil och lönsam verksamhet i eget distrikt. Du får del av en framgångsrik affärsmodell som ger dig en flygande start med betydligt större potential och mindre risk än att starta på egen hand med en obeprövad affärsidé.

Skyltstället är skyltbranschens starkast växande kedja. Fördelarna för dig att ansluta till Skyltstället är enorma. Som franchisetagare säljer du alla typer av skyltprodukter till alla typer av företag. De gör att du har en bred säljportfölj med högkvalitativa skyltprodukter till mycket fördelaktiga priser. Allt detta för att du skall ta stora marknadsandelar i din region.

Har du höga ambitioner och brukar genomföra det du vill? Då har du de grundläggande förutsättningarna för att lyckas som egen företagare hos oss. Ta chansen och bli en del av Skyltstället!
Mer info
Kontaktperson Samuel Eriksson
Telefon +46702360288
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Franchise
Hemsida http://www.skyltstallet.se
Sista ansökningsdag 7 sept (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SKANDINAVIENS LEDANDE SKYLTAKTÖR

Vår idé är lika enkel som den är tydlig – vi vill få våra kunder att synas. Med våra innovativa skylt- och exponeringslösningar och våra kunders idéer synliggör vi kundens budskap på bästa möjliga sätt. Vi är angelägna om att utreda kundens behov och önskemål innan vi levererar våra skyltlösningar. Målet är alltid att sätta kunden i blickfånget för uppmärksamheten. För oss är våra kunders synlighet viktigast!