Coachande Produktionschef till S:t Eriks i Uppsala

Coachande Produktionschef till S:t Eriks i Uppsala

Till vår största anläggning söker vi nu efter en ny Produktionschef. Vill du anta utmaningen att axla ledarskapet och fortsätta vår resa mot att vara den ledande aktören för våra produkter och tjänster så finns den chansen nu. Vi erbjuder en spännande utmaning och dynamisk roll för rätt kandidat

Om företaget
S:t Eriks Gruppen utvecklar, tillverkar, säljer och levererar Mark-, Tak- och VA-system samt naturstensprodukter till entreprenörer och återförsäljare på den nordiska marknaden. Vi är ca 550 medarbetare vid fabriker och kontor över hela Sverige från Staffanstorp i söder till Piteå i norr. Bolaget har en årsomsättning på drygt 1 miljard. För mer information välkommen till www.steriks.se
S:t Eriks är ett helägt dotterbolag i Volati sedan hösten 2018. Volati är en svensk industrigrupp som idag äger drygt 40 bolag med verksamhet i 16 länder som genererar en årsomsättning på 7 miljarder.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som Produktionschef vid S:t Eriks anläggning i Uppsala innebär att man ansvarar för verksamheten fullt ut, vad gäller personal, fortlöpande kompetensutveckling, arbetsmiljö samt verksamhetens budget. I din roll som produktionschef kommer du att vara den som utvecklar både vår produktion och vår viktigaste resurs, våra medarbetare. Som Produktionschef ansvarar du för planering och ledning av verksamheten, både på en strategisk nivå och i den dagliga driften. På enheten arbetar ca 80 medarbetare. Till hjälp och stöd har du dina erfarna kollegor i din lokala ledningsgrupp samt övriga kollegor inom S:t Eriks.

Din profil
Vi söker dig med ett tydligt och coachande ledarskap. Du har ett stort intresse och förmåga att utveckla verksamheten och dina medarbetare. Vi tror att du i grunden har en lämplig utbildning som högskole- eller civilingenjör men vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenhet. Du bör ha relevant bakgrund av ledande befattning inom tillverkningsindustri eller processindustri med relativt hög automationsnivå. Du är en trygg ledare som är van vid att leda genom andra och ditt ledarskap präglas av få andra att lyckas.

Med andra ord är du en person som coachar, utvecklar individer och som även är tydlig med förväntningar och feedback – allt för att utveckla och förstärka. Du har ett strukturerat arbetssätt, vana av nära samarbeten samt en förmåga att ta egna initiativ och kunna fatta snabba beslut. Du är en god kommunikatör och genom ditt ledarskap skapar du förtroende för dig själv och S:t Eriks. Erfarenhet av Lean är meriterande.

Vi erbjuder dig en spännande tjänst i ett företag i stark tillväxt med platt organisation, där du har stor möjlighet att påverka.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar S:t Eriks med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Patrik Funke 013-32 94 22, patrik.funke@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.