Tf Projektchef Väg och anläggning - Uppsala

Tf Projektchef Väg och anläggning - Uppsala

Tf Projektchef som vill göra skillnad

På Väg och Anläggning bedrivs olika projekt inom mark och anläggning. Region Mellansverige består av fem distrikt: Östergötland, Bergslagen, Sörmland, och Uppsala/Gävleborg, samt ett Bergdistrikt. Regionen beräknas omsätta ca 1 miljard kr 2018 och har ca. 280 medarbetare.

Denna spännande roll är en utvecklingsroll i Distrikt Uppsala där du med förtroende och stöttning från distriktschefen och projektchefskollegor får möjlighet att prova på rollen som projektchef. Denna roll passar perfekt för dig som vill ta nästa kliv och prova dina vingar i rollen som Projektchef under perioden mars 2019 - februari 2020. Efter perioden som tf Projektchef, hoppas vi kunna erbjuda nya utvecklande uppdrag inom vårt distrikt, region eller verksamhetsgren.

Team, Mål och Affär
Som projektchef har du ett team som du arbetar nära med. Projektchefen bygger med engagemang teamkänsla i projektgruppen för att ni gemensamt skall nå projektens mål. Projektchefen fokuserar även på att skapa goda relationer med våra kunder för att skapa bra affärer. En projektchef ansvarar för att utveckla relationer med sina kunder och bidrar till nya affärer. Du är en viktig förebild både internt och externt och ser till att Skanskas löfte - att bygga ett bättre samhälle - efterlevs i projekten.

Att vara projektchef är en bred utvecklande roll, som projektchef har du helhetsansvar för projekt från start till överlämnande. Du leder projekten i nära samarbete med din distriktschef och arbetar för att uppsatta mål nås och att kundens förväntningar möts - och helst överträffas. Du arbetsleder medarbetare, vilket förutsätter att du skapar delaktighet och engagemang och att du är en bra kommunikatör.

Du drivs av resultat, mål och relationer
Som person har du ett högt personligt driv och brinner för att utveckla människor, ledarskap och affärer. Du drivs av att arbeta mot mål och skapa goda resultat samt är bra på att skapa hållbara relationer med både kunder och medarbetare.Tjänsten ger dig möjlighet att utvecklas inom ledarskap. Som ledare har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk.

Ansök redan idag
eller senast 2019-01-31, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Andreas Hjertzell på 010-448 13 46 eller HR-partner Sanna Gränsmark 010-448 09 40.

Välkommen med din ansökan!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.skanska.se
Sista ansökningsdag 31 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren