Account Manager

Account Manager

Idag ser vi en snabb och växande teknologisk utveckling inom Point of Sales, vilket gör det viktigt att arbeta med en partner som erbjuder lösningar som ligger i framkant. Med 40 års erfarenhet av betalningslösningar vet vi att olika branscher har olika behov. Alla våra paketeringar utvecklas därför lokalt för den nordiska marknaden och följer de trender och krav som finns här.

Arbetsuppgifter
  • Förvalta, utveckla och stärka relationerna med befintliga kunder samt arbeta med nya lösningar och tjänster.
  • Identifiera och bearbeta nya potentiella kunder för att skapa nya affärer. Här ansvarar du för hela säljprocessen, allt från att boka möten, rapportera all aktivitet i CRM, ta fram och presentera kundanpassade lösningar, följa upp till att skapa offerter och skriva avtal med kund. Därefter stärka relationerna och fortsätta utveckla kunden.


Erfarenheter, Färdigheter & Kvalifikationer
  • Du har ett par års erfarenhet av säljarbete, gärna B2B.
  • Talar och skriver obehindrat i svenska.
  • Goda kunskaper i Officepaketet.
  • Körkort B.


Personliga egenskaper
Vi tror att du som söker har en förmåga att skapa fantastiska kundrelationer och trivs med att bryta ny mark där du erbjuder dina kunder en lösning som skapar både värde och nytta. Du är lyhörd, affärsmässig och har en social förmåga vilket gör att du med lätthet hanterar olika typer av människor. Vidare har du ett stort driv, är resultatinriktad och brinner för att skapa affärer. Eftersom du kommer att äga hela säljprocessen från första samtal till befintlig kund är det viktigt att du tycker om kicken att vinna en ny kund samtidigt som du har intresset att fortsätta utveckla kunden med nya lösningar. För att passa i rollen söker vi dig som trivs med att arbeta i högt tempo och i en roll där du får ta eget ansvar och egna initiativ samtidigt som du tillhör ett härligt team som jobbar tillsammans mot samma mål.

Ansök
Är du den person vi söker? Tveka inte att skicka oss din ansökan direkt. Urval sker löpande i rekryteringsprocessen. Tillträde enligt överenskommelse.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sharp.se
Sista ansökningsdag 4 apr 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sharp har skapat unika produkter och lösningar som gagnat samhälle och affärsverksamhet sedan år 1912. Vår grundidé idag är densamma som då det begav sig: en strävan efter perfektion. Vår historia inleddes med skapandet av Ever-Sharp-stiftpennan, som gav oss företagsnamnet "Sharp". Ett århundrade senare fortsätter vår skaparanda med prisbelönta produkter inom varierande områden som Dokumenthantering, Visual Solutions, Energy Solutions, Betalningslösningar och IT-tjänster.

På Sharp kommer du att få ca 50.000 kollegor globalt varav ca 270 i Norden. Vi är certifierade enligt ISO inom arbetsmiljö, miljö och kvalitet och har i Norden ett nära samarbete med svensk miljömärkning, Svanen. I Sverige erbjuder vi marknadsledande produkter och tjänster som är anpassade för företag inom flera olika branscher.