Account Manager

Account Manager

Vi säljer IT-tjänster, mjuk- och hårdvaror för effektiv informations- och dokumenthantering, mötesrum, mötesteknik och lösningar för det smarta, integrerade och uppkopplade kontoret. Vår vision är att inspirera och hjälpa våra kunder att få ut den fulla potentialen från sin information, genom att använda vår integrerade teknologi. I affärsvärlden bidrar våra prisbelönta produkter till sänkta kostnader och ökad produktivitet med ett smidigt och säkert informationsflöde.

Arbetsuppgifter
 • Förvalta, utveckla och stärka relationerna med befintliga kunder samt arbeta med nya lösningar och tjänster.
 • Identifiera och bearbeta nya potentiella kunder för att skapa nya affärer. Här ansvarar du för hela säljprocessen, allt från att boka möten, rapportera all aktivitet i CRM, ta fram och presentera kundanpassade lösningar, skapa offerter och skriva avtal med kund. Därefter stärka relationerna och fortsätta utveckla kunden.


Erfarenheter, Färdigheter & Kvalifikationer
 • Du har några års erfarenhet av att ha arbetat med uppsökande försäljning, gärna B2B, och vill nu ta nästa steg i karriären där du får ta ägarskap för hela säljprocessen.
 • Det är meriterande om du har erfarenhet inom IT eller närliggande bransch.
 • Talar och skriver obehindrat i svenska
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Körkort B är ett krav


Personliga egenskaper
 • Som person har du en social förmåga och hanterar med lätthet olika typer av människor vilket gör dig bra på att förvalta och utveckla långsiktiga relationer.
 • Du drivs av att göra affärer med kundnöjdhet och du har en förmåga att vara lösningsorienterad. Vidare motiveras du av att utveckla företagets affärer hos dina kunder.
 • Du tycker om att vara ute hos kunderna och göra "ett extra" besök.
 • Du är självgående och ansvarsfull då du gärna utvecklar din egen struktur, planerar din egen tid och når dina mål genom ditt egna starka driv.


Ansök
Är du den person vi söker? Tveka inte att skicka oss din ansökan genom att klicka på länken nedan. Urval sker löpande i rekryteringsprocessen. Tillträde enligt överenskommelse.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sharp.eu
Sista ansökningsdag 24 dec 2019 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sharp har skapat unika produkter och lösningar som gagnat samhälle och affärsverksamhet sedan år 1912. Vår grundidé idag är densamma som då det begav sig: en strävan efter perfektion. Vår historia inleddes med skapandet av Ever-Sharp-stiftpennan, som gav oss företagsnamnet "Sharp". Ett århundrade senare fortsätter vår skaparanda med prisbelönta produkter inom varierande områden som Dokumenthantering, Visual Solutions, Energy Solutions, Betalningslösningar och IT-tjänster.

På Sharp kommer du att få ca 50.000 kollegor globalt varav ca 270 i Norden. Vi är certifierade enligt ISO inom arbetsmiljö, miljö och kvalitet och har i Norden ett nära samarbete med svensk miljömärkning, Svanen. I Sverige erbjuder vi marknadsledande produkter och tjänster som är anpassade för företag inom flera olika branscher.