Sh byggs gröna grupp söker engagerade trädgårdsanläggare till säsongen 2021

Sh byggs gröna grupp söker engagerade trädgårdsanläggare till säsongen 2021

Vill du arbeta med trädgård?

Sh byggs trädgårdsavdelning söker trädgårdsanläggare till säsongen 2021. Vi har projekt främst i Uppsala och norra Stockholm. För denna säsong söker vi medarbetare som kan utgå ifrån Uppsala och Upplands Väsby.

Spännande och varierande uppdrag

Sh byggs gröna grupp erbjuder spetskompetens inom trädgårdsanläggning och har lång erfarenhet av att både projektera, anlägga och sköta olika utemiljöer. Vi arbetar med grönyteanläggning och skötseluppdrag inom stora och små byggprojekt. Våra beställare är fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar, kommuner, landsting och privata kunder.

Som trädgårdsarbetare kommer du arbeta med planteringar av perenner, buskar och träd, anläggning av gräsmattor, gräsklippning, bevattning, beskärning, ogräsrensning av grönytor och övriga skötselåtgärder som bidrar till god etablering och representativt utseende.

Tack vare arbetets stora variation, och den goda arbetsmoralen i gruppen får du sällan tråkigt, och du finner snabbt din roll i helheten. Alla medarbetare förväntas kunna arbeta självständigt, men mycket arbete sker i grupp, med hög samhörighet och god stämning.

Anställningen gäller säsong 2021, sju-åtta månader med start i april. Tjänsten är på heltid.

Vem är du?

Tidigare erfarenhet inom branschen, trädgårdsutbildning, maskinvana, förmåga att lägga upp arbetet effektivt och flexibelt är meriterande. B-körkort är ett krav, för att kunna åka mellan projekt.

Arbetet sker utomhus i alla väder, och kan vara ansträngande under högsäsong, därför ser vi gärna att du kan vara lugn under press, och kan fokusera på att leverera ett gott resultat. Om du gillar att vara en del av ett team som lämnar synliga resultat varje dag, och lyfta miljön kring dig kan detta vara jobbet för dig!

Låter detta som något för dig? Ansök och bli del av en likasinnad grupp där passion för arbetet uppskattas. Vi rekryterar löpande, så ansök direkt om du känner dig lockad!

Om Sh bygg: det lilla företaget i de stora sammanhangen
Kanske undrar du i din tur varför vi vill att du ska jobba hos just oss? Sh bygg särskiljer sig från andra företag i branschen. Sh grundades redan 1923 och du kommer vara del av ett av byggbranschens äldsta företag där vi har stort fokus på kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi erbjuder dig en verksamhetsbredd för att skapa en grund för dig att ständigt utvecklas samt en arbetsplats som värdesätter hög kvalitet, har ett miljömässigt tänk och värnar om sina medarbetare.

Trots att företaget stadigt vuxit under de snart hundra år vi funnits på marknaden är Sh fortfarande ett privatägt familjeföretag med en stark värdegrund. Vi ser oss som en familj och hjälps åt, tar ansvar för det vi gör och orkar ta tag även i det som kan kännas jobbigt. Vi ser till att inkludera alla och har kul tillsammans för det ger bättre kvalitet och sammanhållning samt en friskare vardag. I övrigt får du en marknadsmässig lön och företaget satsar på attraktiva förmåner inom hälsa och träning.

Sh-Akademin
Genom vår egen akademi arrangerar vi över 600 utbildningar per år för våra medarbetare. Du är vår viktigaste resurs och därför satsar vi strategiskt på att ge utbildningar inom allt från Bas-P/Bas-U till entreprenadjuridik och ledarskap.
Mer info
Kontaktperson Annika Svensson
Telefon 0733690545
Område Uppsala stad
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 mars 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Sh bygg! Sh bygg är ett av Sveriges äldsta familjeägda entreprenörföretag - ett klassiskt byggmästarföretag och en totalentreprenör som trots konjunktursvängningar står stadigt tack vare att vi jobbar strategiskt och långsiktigt. Grunden är att vi arbetar med egenanställd personal och bygger därigenom sammansvetsade team med hög specialistkompetens.

Våra medarbetare bygger långsiktiga relationer med våra kunder och detta är nyckeln till att vi funnits i snart 100 år och siktar mot minst 100 till.