Sh bygg söker en proaktiv kundutvecklare

Sh bygg söker en proaktiv kundutvecklare

Till vårt huvudkontor i Uppsala söker vi nu en proaktiv kundutvecklare som skapar insikter för fortsatt verksamhetsutveckling.

Som kundutvecklare hos Sh bygg stödjer du verksamheten genom att planera, genomföra, utvärdera och presentera kvalitativa och kvantitativa kundundersökningar. Du hjälper verksamheten att kunna förädla det man är riktigt vass på samt identifiera det som kan utvecklas.

Arbetsuppgifter
Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden är:
  • Genomföra djupintervjuer med kunder
  • Planera, genomföra och analysera kundenkäter
  • Utifrån analyser och data utveckla en mer detaljerad kundstrategi
  • Skapa och förmedla insikter för att utveckla verksamheten
Din bakgrund
Vi söker dig som har jobbat med liknande frågor i 2-4 år i en B2B roll. För att lyckas i rollen krävs att du besitter hög social kompetens och förmåga att skapa tillit hos de kunder du träffar för att vi ska få en professionell bedömning för att utveckla vår verksamhet. Det viktigaste är att du har hög metodkunskap, förmåga att analysera och snabbt kan sätta dig in i nya sammanhang.

Vi tror att du är van vid att arbeta självständigt och att du har lätt att bygga relationer baserat på förtroende och ömsesidig respekt. För att lyckas i denna roll behöver du kunna anpassa ditt förhållningssätt och kunna växla mellan att vara analytisk och att vara en tydlig kommunikatör. Som person är du välorganiserad, självgående och gillar att alltid ligga steget före.

Har du erfarenhet från byggbranschen är det starkt meriterande!

Om Sh bygg: det lilla företaget i de stora sammanhangen
Kanske undrar du i din tur varför vi vill att du ska jobba hos just oss? Sh bygg särskiljer sig från andra företag i branschen. Sh grundades redan 1923 och du kommer vara del av ett av byggbranschens äldsta företag där vi har stort fokus på kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi erbjuder dig en verksamhetsbredd för att skapa en grund för dig att ständigt utvecklas samt en arbetsplats som värdesätter hög kvalitet, har ett miljömässigt tänk och värnar om sina medarbetare.

Trots att företaget stadigt vuxit under de snart hundra år vi funnits på marknaden är Sh fortfarande ett privatägt familjeföretag med en stark värdegrund. Vi ser oss som en familj och hjälps åt, tar ansvar för det vi gör och orkar ta tag även i det som kan kännas jobbigt. Vi ser till att inkludera alla och har kul tillsammans för det ger bättre kvalitet och sammanhållning samt en friskare vardag. I övrigt får du en marknadsmässig lön och företaget satsar på attraktiva förmåner inom hälsa och träning.

Sh-Akademin
Genom vår egen akademi arrangerar vi över 600 utbildningar per år för våra medarbetare. Du är vår viktigaste resurs och därför satsar vi strategiskt på att ge utbildningar inom allt från Bas-P/Bas-U till entreprenadjuridik och ledarskap.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsundersökning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 dec 2019 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan starten 1923 har vi levt med insikten att du som kund är intresserad av helheten. Du vill att det fungerar från start till mål, att rapporter och återkopplingar flyter, att ekonomin stämmer och att du har en bra dialog med oss som leverantör.

Vi gör vårt jobb med perspektivet hållbarhet - en kvalitet som är rätt för dig som kund och rätt för miljön. Vår arbetsglädje bottnar i att få ta ansvar för ditt projekt och utveckla hela vår kompetens för att på effektivaste sätt lösa den uppgift du behöver hjälp med. Vi anpassar alltid vårt arbete så att din verksamhet kan fortgå med minimala störningar relaterad till storleken på uppdraget. För att garantera din trygghet är vi certifierade enligt BF9K, en produktcertifiering för entreprenadverksamhet i byggbranschen vad gäller kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Förutom vår egen kompetens har vi ett brett nätverk av de bästa underentreprenörerna och leverantörerna samt mycket effektiva inköpskanaler. Vi ser fram emot att få kontakt med dig för en dialog kring ditt entreprenadprojekt.