Sh bygg söker en erfaren Entrepenadingenjör

Sh bygg söker en erfaren Entrepenadingenjör

Sh bygg söker engagerade entreprenadingenjörer inom både bygg och anläggning.

Som entreprenadingenjör får du ett stort eget ansvar att arbeta med våra spännande och omväxlande bygg- och anläggningsprojekt.
Tjänsten är huvudsakligen placerad i Uppsala, men vi söker någon som även har flexibilitet vad gäller arbetsplats, och är beredd att jobba i till exempel Gävle eller Stockholm.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen och som behärskar att leda projekt i respektive grenar. Vi önskar att du har en eftergymnasial utbildning inom området, men lägger större vikt på din erfarenhet.

Vi ser gärna att du trivs och motiveras av att bryta ny mark, och att själv driva utvecklingsarbete inom organisationen

Du har B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift.

För att trivas i rollen bör du som person vara självgående och drivande samt ha ett affärsmässigt, noggrant och strukturerat sätt att arbeta och verka. Det är viktigt att du kan se helheter liksom att du har en god administrativ förmåga. Vi ser att du med fördel har lätt att samarbeta med andra människor och att du gärna delar med dig av din kunskap.

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
  • Delta i anbudsarbete och vid förhandlingar
  • Utföra inköp, projektering, planering och bevakning
  • Prognos-och kostnadsavstämningar, samt uppföljning av ÄTA-arbeten.
  • Fungera som stöd till platsledning
  • Arbeta löpande med KMA samt erfarenhetsåterföring
Om Sh bygg: det lilla företaget i de stora sammanhangen
Kanske undrar du i din tur varför vi vill att du ska jobba hos just oss? Sh bygg särskiljer sig från andra företag i branschen. Sh grundades redan 1923 och du kommer vara del av ett av byggbranschens äldsta företag där vi har stort fokus på kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi erbjuder dig en verksamhetsbredd för att skapa en grund för dig att ständigt utvecklas samt en arbetsplats som värdesätter hög kvalitet, har ett miljömässigt tänk och värnar om sina medarbetare.

Trots att företaget stadigt vuxit under de snart hundra år vi funnits på marknaden är Sh fortfarande ett privatägt familjeföretag med en stark värdegrund. Vi ser oss som en familj och hjälps åt, tar ansvar för det vi gör och orkar ta tag även i det som kan kännas jobbigt. Vi ser till att inkludera alla och har kul tillsammans för det ger bättre kvalitet och sammanhållning samt en friskare vardag. I övrigt får du en marknadsmässig lön och företaget satsar på attraktiva förmåner inom hälsa och träning.

Sh-Akademin
Genom vår egen akademi arrangerar vi över 600 utbildningar per år för våra medarbetare. Du är vår viktigaste resurs och därför satsar vi strategiskt på att ge utbildningar inom allt från Bas-P/Bas-U till entreprenadjuridik och ledarskap.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 nov 2020 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan starten 1923 har vi levt med insikten att du som kund är intresserad av helheten. Du vill att det fungerar från start till mål, att rapporter och återkopplingar flyter, att ekonomin stämmer och att du har en bra dialog med oss som leverantör.

Vi gör vårt jobb med perspektivet hållbarhet - en kvalitet som är rätt för dig som kund och rätt för miljön. Vår arbetsglädje bottnar i att få ta ansvar för ditt projekt och utveckla hela vår kompetens för att på effektivaste sätt lösa den uppgift du behöver hjälp med. Vi anpassar alltid vårt arbete så att din verksamhet kan fortgå med minimala störningar relaterad till storleken på uppdraget. För att garantera din trygghet är vi certifierade enligt BF9K, en produktcertifiering för entreprenadverksamhet i byggbranschen vad gäller kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Förutom vår egen kompetens har vi ett brett nätverk av de bästa underentreprenörerna och leverantörerna samt mycket effektiva inköpskanaler. Vi ser fram emot att få kontakt med dig för en dialog kring ditt entreprenadprojekt.