Erfarna platschefer sökes till Bygg Uppsala

Erfarna platschefer sökes till Bygg Uppsala

Till vårt kontor i Uppsala söker vi nu flera erfarna platschefer.

Vill du leda stora, medelstora eller mindre projekt? Vi söker erfarna platschefer inom bygg med placering i Uppsala.

Arbetsuppgifter

På Sh bygg har vi stor variation av projekt.

Vi jobbar i såväl mindre projekt i delad entreprenad som större totalentreprenader med omfattande projektering och planering, varav flera är partneringprojekt åt både offentliga och privata beställare.

Oavsett förväntas du leda hela processen och säkerställa projektens genomförande, ekonomi och lönsamhet. Till din hjälp har du exempelvis arbetsledare, entreprenadingenjör och entreprenadchef.

Övriga exempel
på vad dina arbetsuppgifter kan vara:
  • Personalansvar för vår egenanställda personal
  • Kontakt med kund och andra samarbetspartners
  • Planering och beredning av projekten
  • Ansvar för att teamet i projektet har rätt information och den kunskap som krävs i enlighet med gällande lagar och regler
  • Kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöansvar i projekten
  • Upprättande och avrapportering av projektprognoser
Din bakgrund

Vi söker huvudsakligen dig som har stor erfarenhet av platschefsrollen. Vi ser gärna sökande med eftergymnasial utbildning och att du kan branschen i sin helhet, är beredd att ta dig an utmaningar och därmed vet hur du längs vägen tar fram kreativa lösningar på praktiska problem tillsammans med dina medarbetare. Vi vill självklart också se dig och din karriär utvecklas hos oss.

För att lyckas
i tjänsten behöver du vara självstartande och initiativtagande samtidigt som du har strategier och metoder för att avsluta påbörjade projekt.

Om Sh
bygg: det lilla företaget i de stora sammanhangen


Sh bygg
särskiljer sig från andra företag i branschen. Sh grundades redan 1923 och du kommer vara del av ett av byggbranschens äldsta företag där vi har stort fokus på kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi erbjuder dig en verksamhetsbredd för att skapa en grund för dig att ständigt utvecklas samt en arbetsplats som värdesätter hög kvalitet, har ett miljömässigt tänk och värnar om sina medarbetare.

Trots att
företaget stadigt vuxit under de snart hundra år vi funnits på marknaden är Sh fortfarande ett privatägt familjeföretag med en stark värdegrund. Vi ser oss som en familj och hjälps åt, tar ansvar för det vi gör och orkar ta tag även i det som kan kännas jobbigt. Vi ser till att inkludera alla och har kul tillsammans för det ger bättre kvalitet och sammanhållning samt en friskare vardag. I övrigt får du en marknadsmässig lön och företaget satsar på attraktiva förmåner inom hälsa och träning.

Sh-Akademin

Vi älskar att se våra medarbetare växa och utvecklas! Genom vår egen akademi arrangerar vi över 600 utbildningar per år för våra medarbetare. Du är vår viktigaste resurs och därför satsar vi strategiskt på att ge utbildningar inom allt från Bas-P/Bas-U till entreprenadjuridik och ledarskap.
Mer info
Kontaktperson Kenneth Gropendahl
Telefon 070-3961364
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 feb 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Sh bygg! Sh bygg är ett av Sveriges äldsta familjeägda entreprenörföretag - ett klassiskt byggmästarföretag och en totalentreprenör som trots konjunktursvängningar står stadigt tack vare att vi jobbar strategiskt och långsiktigt. Grunden är att vi arbetar med egenanställd personal och bygger därigenom sammansvetsade team med hög specialistkompetens.

Våra medarbetare bygger långsiktiga relationer med våra kunder och detta är nyckeln till att vi funnits i snart 100 år och siktar mot minst 100 till.