Engagerad Platschef till Östhammar

Engagerad Platschef till Östhammar

Till vårt kontor i Östhammar söker vi nu en engagerad Platschef.

Vill du leda både större och mindre projekt? Vi söker en erfaren platschef inom anläggning med placering i Östhammar.

Arbetsuppgifter
Våra anläggningsprojekt på Sh bygg innefattar både stora och små projekt. Från omfattande totalentreprenader till mindre serviceuppdrag åt exempelvis ramavtalskunder. I båda fallen förväntas du leda hela processen och säkerställer projektens genomförande, ekonomi och lönsamhet från kalkylskedet till besiktning och det slutliga överlämnandet till kunden.

I dina arbetsuppgifter ingår också:
  • Personalansvar för egen och inhyrd personal samt kontakt med kunderna och andra samarbetspartners
  • Planering och beredning av projekten
  • Ansvar för att utförarna i projekten har rätt information och den kunskap som krävs i enlighet med gällande lagar och regler
  • Kvalitets, - miljö och arbetsmiljöansvar i projekten
  • Upprättande och avrapportering av projektprognoser
Din bakgrund
Vi söker dig som har både erfarenhet och engagemang. Om du har högskoleutbildning eller en bakgrund som yrkesarbetare spelar mindre roll. Huvudsaken är att du kan branschen i sin helhet, är beredd att ta dig an utmaningar och därmed vet hur du längs vägen tar fram kreativa lösningar på praktiska problem tillsammans med dina medarbetare. Vi vill självklart också se dig och din karriär utvecklas hos oss.

För att lyckas i tjänsten behöver du vara självstartande och initiativtagande samtidigt som du har strategier och metoder för att avsluta påbörjade projekt.

Om Sh bygg: det lilla företaget i de stora sammanhangen
Sh bygg särskiljer sig från andra företag i branschen. Sh grundades redan 1923 och du kommer vara del av ett av byggbranschens äldsta företag där vi har stort fokus på kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi erbjuder dig en verksamhetsbredd för att skapa en grund för dig att ständigt utvecklas samt en arbetsplats som värdesätter hög kvalitet, har ett miljömässigt tänk och värnar om sina medarbetare.

Trots att företaget stadigt vuxit under de snart hundra år vi funnits på marknaden är Sh fortfarande ett privatägt familjeföretag med en stark värdegrund. Vi ser oss som en familj och hjälps åt, tar ansvar för det vi gör och orkar ta tag även i det som kan kännas jobbigt. Vi ser till att inkludera alla och har kul tillsammans för det ger bättre kvalitet och sammanhållning samt en friskare vardag. I övrigt får du en marknadsmässig lön och företaget satsar på attraktiva förmåner inom hälsa och träning.

Sh-Akademin
Vi älskar att se våra medarbetare växa och utvecklas! Genom vår egen akademi arrangerar vi över 600 utbildningar per år för våra medarbetare. Du är vår viktigaste resurs och därför satsar vi strategiskt på att ge utbildningar inom allt från Bas-P/Bas-U till entreprenadjuridik och ledarskap.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 aug 2019 (28 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sedan starten 1923 har vi levt med insikten att du som kund är intresserad av helheten. Du vill att det fungerar från start till mål, att rapporter och återkopplingar flyter, att ekonomin stämmer och att du har en bra dialog med oss som leverantör.

Vi gör vårt jobb med perspektivet hållbarhet - en kvalitet som är rätt för dig som kund och rätt för miljön. Vår arbetsglädje bottnar i att få ta ansvar för ditt projekt och utveckla hela vår kompetens för att på effektivaste sätt lösa den uppgift du behöver hjälp med. Vi anpassar alltid vårt arbete så att din verksamhet kan fortgå med minimala störningar relaterad till storleken på uppdraget. För att garantera din trygghet är vi certifierade enligt BF9K, en produktcertifiering för entreprenadverksamhet i byggbranschen vad gäller kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Förutom vår egen kompetens har vi ett brett nätverk av de bästa underentreprenörerna och leverantörerna samt mycket effektiva inköpskanaler. Vi ser fram emot att få kontakt med dig för en dialog kring ditt entreprenadprojekt.