Arbetsledare till JMG Sten

Arbetsledare till JMG Sten

JMG Sten söker en engagerade arbetsledare
Som arbetsledare får du ett stort eget ansvar att arbeta med våra spännande och omväxlande anläggningsprojekt.

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare har du en viktig roll i projekten där du fungerar som en länk mellan yrkesarbetare och platschef. Du stöttar yrkesarbetarna i deras arbete och är platschefens utsträckta hand på arbetsplatsen. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Planering och beredning av projekten
  • Uppföljning av tidplaner och fördelning av resurser
  • Kontakt med och samordning av underentreprenörer och andra yrkesarbetare
  • Bidra till att på ett effektivt sätt föra projektet framåt
Din bakgrund
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet från anläggningsbranschen och som behärskar att leda projekt självständigt. Vi tror att du har jobbat i en liknande roll i några år och att du gillar kombinationen av att ha en god planering och kunna improvisera när det behövs.

Du har B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och din inställning. Vi söker dig som är självgående och affärsmässig samt har förmåga att skapa goda långsiktiga relationer. För att trivas i rollen som arbetsledare bör du ha goda kommunikativa egenskaper och vana av att arbeta både självständigt och tillsammans med andra i stora projekt. Vi värdesätter även att du har ett öppet och prestigelöst arbetssätt och att du vill växa tillsammans med oss.

Om JMG Sten
Bröderna Jonas och Magnus Göthberg startade JMG Sten 2012 efter att en längre tid ha arbetat med markarbeten för andra företag. Vi är ett familjeföretag med fokus på kvalitet, effektivitet och trygghet. Vi är idag 26 anställda och vänder oss till företag som söker enkelhet med kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid att hålla hela processen enkel, från början till slut och med högsta kvalitet i åtanke. Därför har du endast en kontaktperson. Våra interna beslut fattas snabbt och effektivt så att våra kunder slipper vänta.

Sedan den mars 2020 ägs JMG Sten AB av Sh bygg, sten och anläggning AB och ingår i samma koncern som bl.a. Sh Asfalt och Sh Maskin. Som koncernbolag nyttjar JMG Sten AB samtliga förmåner att tillhöra en koncern t.ex. avseende stödfunktioner och blir först och främst en del av affären som bidrar med högt tekniskt kunnande och spetskompetens inom betong- och markarbeten samt stenläggning.

Sh-Akademin
Genom vår egen akademi arrangerar vi över 600 utbildningar per år för våra medarbetare. Du är vår viktigaste resurs och därför satsar vi strategiskt på att ge utbildningar inom allt från Bas-P/Bas-U till entreprenadjuridik och ledarskap.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan starten 1923 har vi levt med insikten att du som kund är intresserad av helheten. Du vill att det fungerar från start till mål, att rapporter och återkopplingar flyter, att ekonomin stämmer och att du har en bra dialog med oss som leverantör.

Vi gör vårt jobb med perspektivet hållbarhet - en kvalitet som är rätt för dig som kund och rätt för miljön. Vår arbetsglädje bottnar i att få ta ansvar för ditt projekt och utveckla hela vår kompetens för att på effektivaste sätt lösa den uppgift du behöver hjälp med. Vi anpassar alltid vårt arbete så att din verksamhet kan fortgå med minimala störningar relaterad till storleken på uppdraget. För att garantera din trygghet är vi certifierade enligt BF9K, en produktcertifiering för entreprenadverksamhet i byggbranschen vad gäller kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Förutom vår egen kompetens har vi ett brett nätverk av de bästa underentreprenörerna och leverantörerna samt mycket effektiva inköpskanaler. Vi ser fram emot att få kontakt med dig för en dialog kring ditt entreprenadprojekt.