Wist Last & Buss AB i Uppsala söker reservdelspersonal!

Wist Last & Buss AB i Uppsala söker reservdelspersonal!

  • Instämmer du med företagets ledord som är Omtanke, Tillgänglighet och Kompetens?
  • Är du positiv, ordningsam, ansvarstagande och har kunden i fokus?
  • Vill du arbeta med tunga fordon och dess reservdelar i en verkstad med trevliga arbetskamrater?
Vi på Wist Last & Buss i Uppsala söker nu dig som är kundvänlig, har ett stort engagemang och vill arbeta med vår reservdelshantering i nära samarbete med övrig personal samt våra kunder.

Du som söker bör har god datorvana, då all reservdelshantering och fakturering sker i vårt affärssystem GDS Fusion samt elektroniska reservdelskataloger. Teknisk erfarenhet och kunskap är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift och har som lägst B-behörighet på körkortet. Har du dessutom truckkort är det ett plus. Tidigare arbete med liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att sälja reservdelar internt och externt, godsmottagning och inplockning av varor, lagervård, emballering och leverans av gods, fakturering, inköp samt returhantering av reservdelar.

Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att tillsammans med dig fortsätta att utveckla Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar.

Wist strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Wist Last & Buss är Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar och består av två bolag. Wist Last & Buss AB i Sverige med 19 anläggningar från Kiruna i norr till Köping i söder och Wist Last & Buss AS i Norge med 15 anläggningar från Mo i Rana i norr till Volda i söder. Bolagen omsätter ca 2,7 miljarder kronor och har 650 medarbetare. Wist Last & Buss ingår i AB Persson Invest som driver verksamheter inom bilhandel, hyvleri, skogs- och fastighetsförvaltning. Koncernen har sitt säte i Östersund och omsätter cirka 6 miljarder och har cirka 1 300 medarbetare. För mer information se www.perssoninvest.se och www.wistlastbuss.com
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dealer.volvotrucks.se/wist-last-buss/sv-se/bli-en-av-oss.html
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wist Last & Buss är Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar. Wist Last & Buss AB som omfattar Jämtlands, Västerbotten,
Norrbotten, Västernorrland, Uppsala, Västmanland samt södra delarna av Dalarnas län. Wist Last & Buss AS i Norge omfattar ett område från Mo i Rana i norr till Ålesund i söder. Bolagen omsätter ca 2 miljarder kronor och har 550 medarbetare. Wist Last & Buss ingår i AB Persson Invest som driver verksamheter inom bilhandel, hyvleri, skogs och fastighetsförvaltning.

Koncernen har sitt säte i Östersund och omsätter ca 4 miljarder och har 1 000 medarbetare.

För mer information: www.perssoninvest.se och www.wistlastbuss.com