Säljchef Uppsala, Deltid

Säljchef Uppsala, Deltid

Studerar du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/ledarskap/försäljning och söker ett utvecklande extrajobb? Har du dessutom möjlighet att arbeta tre dagar i veckan? – Då är detta jobb för dig!

Vi söker dig som är studerande, eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på 50 %, som du kan kombinera denna tjänst med.
Det här är en tjänst som är en värdefull merit på ditt CV. Den passar dig som har ett genuint intresse för försäljning, ledarskap och är redo att anta utmaningen som ny säljchef på deltid och bygga ett nytt team i Uppsala!

Vad är ditt ansvar som Säljchef?

Först och främst kommer du få lära dig vår försäljningsprocess, det gör du mest effektivt genom att sälja själv. När du kommit in i försäljningen och du förstår vad som krävs för att lyckas hos oss är du redo att rekrytera ditt team av säljare för att sedan ansvara för försäljningen runt om i Uppsala. Ni kommer boka och genomföra kundbesök hemma i kundens bostad. Du coachar och stöttar ständigt dina säljare till att utvecklas och prestera på topp. I tjänsten ingår även planering, rapportering, budgetansvar samt rekrytering av nya medarbetare till ditt team. Det är en operativ tjänst och du förväntas vara ute på fält med dina säljare i en närvarande roll. Eftersom vi jobbar med uppsökande försäljning, hemma hos våra kunder, är våra arbetstider förlagda 14:00-22:00. Tjänsten är som sagt på deltid och du förväntas därför jobba tre heldagar i veckan.

Vem är du som lyckas?

Vi söker dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du har med fördel arbetat med uppsökande försäljning tidigare. När du, i tidigare roller, fått nya kollegor har det varit en självklarhet att du introducerat och lärt upp dem. Du drivs av utmaningar och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har förmågan att inspirera dina medarbetare och coacha dem till att utvecklas och förbättras.

Utöver dina personliga egenskaper är det viktigt att du innehar B-körkort och har ett prickfritt belastningsregister hos polisen.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och spännande arbete som ger dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll såväl som personligt. Vi firar framgångar tillsammans med både säljresor och kickoffer. Givetvis är det viktigt att du får rätt förutsättningar för att kunna bli riktigt bra i din nya roll. Därför erbjuder vi dig som vill satsa på din framtid tillsammans med oss ett stort utbildningspaket och ledarskapsprogram.

Ansökan

Ansökningarna kommer att läsas löpande. Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Therese Selander, (therese.selander@sectoralarm.se), 0709 15 74 01.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Therese Selander
Telefon 031-809530
Område Uppsala stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 20 juni 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över en halv miljon kunder och 2700 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.