Är du en mästare på att bygga relationer?

Är du en mästare på att bygga relationer?

Schotte Systems AB växer och söker fler säljare som vill bygga relationer med människor och se om vi kan hjälpa dem att minska sin administrativa tid

Finner du din motivation i att bygga relationer med nya människor? Följ med på vår resa nu när vi bygger ut vårt starka säljarteam, där kunskapsdelning är en viktig faktor för att kunna utveckla sig själv och andra. Du ska vilja växa tillsammans med företaget. Vi tar väl hand om våra anställda och vi tror starkt på om våra anställda är glada, så blir även våra kunder glada.

Säljare hos oss arbetar både självständigt och i team om två varför initiativförmåga och eget driv är högt värderade egenskaper. Du kanske idag arbetar som innesäljare eller i ett callcenter och känner att du vill utvecklas ytterligare och möta kunder även i personliga möten. Vi vet att om du får din energi genom att hjälpa andra kommer du att trivas hos oss. Vi kan erbjuda en utvecklande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och arbete med intressanta produkter. Vi utbildar dig i våra produkter och hur vi ser på sälj.

Vi tar våra kunder och våra relationer med dem på största allvar. Vi vill ha långvariga relationer och framförallt brinner vi för att hjälpa andra.

Vi söker därför dig som inte är rädd för att söka upp nya människor. Du kommer arbeta med dina egna kunder men även stötta dina kollegor när det behövs. Du bokar själv dina möten med kund och ansvarar för hela säljprocessen.

Tjänsten tillträds omgående eller enligt överenskommelse men ju förr du kan börja, desto gladare blir vi! Tjänsten är heltid och vårt huvudkontor ligger i Uppsala men du kommer beroende på erfarenhet kunna utgå från din bostadsort. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande, skicka därför din ansökan redan idag!

Krav

  • Tidigare erfarenhet av kommunikation mot företag
  • Vana att bygga relationer både via telefon och personliga möten
  • Mycket god svenska i både tal och skrift
  • B-körkort

Meriterande

  • Branscherfarenhet från El, Måleri, Bygg/Entreprenad, Järnväg och Fastighetsförvaltning.
  • Om du tidigare arbetet med att sälja systemlösningar

Frågor om tjänsten skickas till niklas.olmestrand@schotte.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Telefon 018561280
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.schotte.se
Sista ansökningsdag 22 jan 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om arbetsgivaren

Schotte Systems bygger lättanvända webbaserade verktyg som hjälper dig i vardagen. Schotte Systems har ett mysigt & livligt kontor med en familjär stämning där mycket humor, skratt och omtänksamhet blandas med intensivt arbete
& brinnande engagemang för våra kunder och att underlätta för dem.


Vi älskar att driva utvecklingen framåt, gällande allt från nya produkter till kunder, nya tekniker för utveckling och nya sätt att arbeta internt - allt vi kan hitta för att ständigt förbättra för oss själva, och för våra kunder.

Beslutsvägarna är korta och produkterna är grymt intressanta, du kommer ofta att utmanas i arbetet!

För mer information om oss och Rekyl se www.schotte.se